| Plastika - diskuze na toto téma |
Holky, půjdu na plastiku prsou. Nic závratného - jen zvednutí a zpevnění. Operace se nebojím, to ani omylem. Mám ale docela strach z pooperačního průběhu a pooperačních bolestí. Jak jste to zvládaly vy? Jak dlouho vás pooperační bolesti vyřadily z provozu?
Jiřina | 3.7.2019 00:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | PlastikaMám po augmentaci u Pilky v Praze a stoprocentní spokojenost na mé straně Odpověď Týna | 10.7.2019 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PlastikaJiřino jak dlouho jste se hojila celkově po zákroku? Odpověď Jiřina | 16.7.2019 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: PlastikaAhojky, do 5 - 6 týdnů to bylo ok:) Odpověď Magda | 21.7.2019 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | PlastikaDobrý den,přemýšlím nad tímto zákrokem https://www.aesthevita.cz/nase-sluzby/detail/2098-radiofrekvencni-liposukce-podbradku-necktite máte sním zkušenost? Odpověď Zuzka | 24.7.2019 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PlastikaZdravíčko, na liposukci podbradku jsem nebyla ale kliniku můžu doporučit. Mám výbornou zkušenost Odpověď Dominika | 29.7.2019 10:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PlastikaZdravím, liposukci podbradku mi dělal na této klinice pan doktor Pilka a osobně jsem se zákrokem spokojená. Ne na každé klinice se dělá jak jsem zjistila a tady sem měla opravdu výbornou zkušenost Odpověď |