| Plastika prsou - diskuze na toto téma |
Dámy, nevím, jak k tomu mám přistupovat, protože nevím, jak to celé v reálu probíhá, ale... čeká mě plánovaná plastika prsou... Doktor mi vše vysvětlil, to je jasné, ale mně jde o to, jak dlouho budu vyřazená z provozu kvůli bolesti? Té se totiž bojím nejvíc... Taky jsem ale slyšela, že je možné si zakoupit jakousi pumpičku, která je právě na umrtvení ranky a na znecitlivění bolesti. Měla jste některá tuto pumpičku?
Irena | 1.7.2019 14:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika prsouJj, je to hodně individuální. Ale neuvažovala o pumpičce proti bolesti? Já jsem teď byla na operaci kolene a doktor mi ji nabízel s tím, že je to teď novinka. Je na recept, stojí kolem 4 tisíc. Zavede se do ranky, tu umrtví a po operaci funguješ úplně normálně.
Odpověď Anna | 2.7.2019 23:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika prsouJestli uvažujete nad plastikou prsou tak mám po nedávné augmentaci na této klinice https://www.aesthevita.cz/ a můžu jenom doporučit Odpověď Natálie | 10.7.2019 22:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Plastika prsouKdo vám tady tu augmentaci dělal? A jakou dobu jste se dávala dohromady? Odpověď Anna | 16.7.2019 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Plastika prsouNatálie plastiku jsem podstoupila u pana doktora Pilky. To hojení bylo celkem těch 6 týdnů Odpověď Anďa | 21.7.2019 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika prsouAhojky, za mě můžu pana doktora Pilku také doporučit. Nechala jsem si u jiného plastika dělat prsa a dopadlo to strašně..takže jsem se po této zkušenosti na doporučení známé objednala k panu Pilkovi a ten mi prsa naštěstí opravil k mojí spokojenosti. Takže kdykoliv příště jdu už jedině k němu Odpověď Pavla | 24.7.2019 20:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika prsouDobrý den, po té augmentaci jste na té klinice i přespali? Odpověď Anďa | 29.7.2019 10:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Plastika prsouAhojky, na klinice jsem po zákroku přespala, ale mě se v Aesthevita moc líbilo, je to tam krásně čisté a ke mě jako ke klientce se chovali úžasně Odpověď Hrubá | 31.7.2019 20:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika prsouPlastiku jsem i já podstoupila na klinice Aesthevita. Zkušenost mám výbornou Odpověď Helena | 20.8.2019 11:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | AesthevitaMě zaujalo na této klinice že dělají i zvětšení prsou vlastním tukem... nechci mít v sobě cizí těleso jak je tomu při augmentaci, takže mě metoda zvětšení vlastním tukem opravdu láká..máte s tímto zkušenost? Odpověď Simona | 23.8.2019 22:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: AesthevitaHelenko mám to stejně ... zatím sem na zvětšení prsou nebyla ale až půjdu tak určitě si nechám zvětšit vlastním tukem, implantáty v sobě taky nechci. Co se plastiky týče tak mám za sebou zatím jen operaci očních víček v Aesthevita pod rukami pana doktora Pilky, s tím i za mě obrovská spokojenost Odpověď Marková | 26.8.2019 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika prsouSimono s tímto plastikem mám taky moc dobrou zkušenost. Jsem toho názoru že u plastiky jde především o šikovného a dobrého plastického chirurga, a tím podle mě a mé zkušenosti pan Pilka opravdu je Odpověď |