| Kávovar - diskuze na toto téma |
Dobrý den, prosím o radu. Chci si domů koupit kávovar Jura. Zkušenosti s ním mám - máme ho v práci. Zajímá mě ale, jak jste s ním spokojeni v domácnosti… Díky moc!
Majka | 2.7.2019 15:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | KávovarAhojky, jako já osobně si myslím, že nejlepší je se poradit s odborníkem. My to tak udělali, dali jsme na jeho rady a doma teď máme kávovar, se kterým jsme naprosto spokojeni.
Odpověď Sammy | 4.9.2019 16:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: KávovarTak až budu mít ten kávovar, tak se mrknu a nějakou tu lahodnou zrnkovou kávu si určitě koupím :)
Odpověď Jarka | 16.7.2019 11:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | KávovarZáleží, co si od kávovaru představuješ. Pokud piješ jen presso, tak je to předražené a sáhla bych po levnější variantě kávovaru, kterých je dost. Odpověď Pavlína | 22.7.2019 15:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: KávovarTaky se teď díváme po nějakém levnějším kávovaru, stačí nám takové, co dělá espresso, nic jiného nepijeme. Co by jsi nám doporučila? Odpověď Jarka | 25.7.2019 15:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: KávovarDoporučím ti ten, co máme doma a mám s ním zkušenost https://www.nejlevnejsizbozi.cz/nejlevnejsi-kavovary--cajovary--espressa/pakovy-espresso-kavovar-orava-es-250-k/?gclid=CjwKCAjwpuXpBRAAEiwAyRRPgSAOetllA07pXWi… Odpověď Pavlína | 27.7.2019 16:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: KávovarTakový je pro nás ideál. A mlýnek to nemá, že? Odpověď Jarka | 31.7.2019 10:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: KávovarMlýnek to nemá, ale Orava má za pár stovek mlýnek zvlášť, máme ho přikoupený. Namelu si vždycky čerstvou a použila jsem ho třeba i na vánoční koření :-) Odpověď Alberta | 31.7.2019 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | KávovarVýborná značka. Jura je značka, která fakt nezklame. Kvalitní, spolehlivý kávovar. Ale víš co, zavolej na jejich podporu, oni ti tam s výběrem poradí.
Odpověď |