| Odstranění vrásek - diskuze na toto téma |
Ahojky máte zkušenost s odstraněním vrásek? https://www.aesthevita.cz/nase-sluzby/2083-dermatologie v poslední době tento zákrok zvažuji Monika | 10.7.2019 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Odstranění vrásekZdravím byla jsem na téhle klincie před půl rokem a po zkušenosti můžu jenom doporučit Odpověď Vlasta | 16.7.2019 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Odstranění vrásekMoniko na jakém zákroku, nechávala jste si odstranit ty vrásky? Já nad tím uvažuju už asi rok Odpověď Monika | 21.7.2019 20:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Odstranění vrásekVlasti na klinice jsem podstoupila konkrétně zákrok Odstranění vrásek a tvarování obličeje vlastním tukem Odpověď Linda | 24.7.2019 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Odstranění vrásekAhoj, Moniko jak dlouho ste se po tomto zákroku hojila?:-O Odpověď Monika | 29.7.2019 09:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Odstranění vrásekPrvních 48 hodin po zákroku sem měla nakázáno se šetřit,takže sem odpočívala ty dva dny... jinak do 14 dnů sem byla zhojená Odpověď |