| Dieta bez hladu - diskuze na toto téma |
Holky, chtěla bych se zeptat. Teď uvažuju, že si koupím proteinovou dietu. Mám ale dotaz k průběhu. Hlavně teda ke komunikaci... A taky mě zajímá, zda se musí u proteinových diet jezdit pravidelně na převažování? Kamarádka nějakou dietu držela a musela tam každých 14dní jezdit, ale já jsem s prckem na mateřské a nemám na to čas, ani hlídání.
Jitka | 3.7.2019 09:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dieta bez hladuČauky :) Já jsem držela dietu od prodietix, který je prakticky jen online... Jeden den jsem tam zavolala, vybrala vhodný dietní program, hned ten den po práci, kolem 15té hodiny objednala jídla a druhý den mi to PPL přivezlo až ke dveřím. No a můžeš začít :)
Odpověď Anka Kikova K. | 9.7.2019 20:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dieta bez hladuDobrý den, našla jsem svet-zdravi.cz a tam jsem se docetla o nejake dietě na míru a jídelníčku, máte zkušenosti? Odpověď Jiřina | 31.7.2019 19:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dieta bez hladuHolky a podle čeho jste si vybíraly program té diety https://www.prodietix.cz/? Moc děkuji, já bych taky chtěla zčít, ale nevím, co a jak....
Odpověď vlasta | 3.9.2019 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dieta bez hladuJe takovou vhodnou dietou třeba Prodietix? Ten bych chtěla zkusit...
Odpověď |