| KOsmetika - diskuze na toto téma |
Ahojky holky, jaká kosmetika vám vyhovuje a sedí? Nemáte prosím některá zkušenosti s konopnou kosmetikou? Jaké jsou její výhody?
Olga | 3.7.2019 19:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | KOsmetikaAhoj co kosmetika na prodloužené vlasy, používáte nějakou odtud? https://www.clipinhair.cz/70-vlasova-kosmetika Odpověď Sabina | 5.7.2019 12:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: KOsmetikaDobrý den, já si tu objednávám vlasovou kosmetiku Loreal Odpověď Domis | 3.7.2019 22:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | KOsmetikaCo říkáte na Clip in culíky ? https://www.hotstyle.cz/clip-in-culiky-copy-100-lidske-remy-vlasy/ Odpověď Valentýna | 5.7.2019 16:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: KOsmetikaJá sem si kdysi zkoušela udělat culík ze setu ale hrozně dlouho mi to trvalo. Culík sem ještě nezkoušela ale taky nad ním uvažuju.. Všimla sem si že má Hotstyle pěkný výběr clip in sad k prodloužení, máte s tím eshopem už nějakou zkušenost? Odpověď Valika Kralkova | 4.7.2019 09:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | KOsmetikaMáte tip na nějakou přírodní českou kosmetiku? Odpověď Mariana | 5.7.2019 17:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | KOsmetikaAhoj, narazila jsem na tyto koupelové oleje a celkem mě láká nějaký objednat..Už jste zkoušeli? Odpověď Vlasta | 7.7.2019 14:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | KOsmetikaCo se mě týče tak hrozně ráda používám s partnerem tyto masážní oleje https://e-kondomy.cz/masazni-oleje/masazni-oleje Odpověď Patrika Barova B. | 10.7.2019 13:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | KOsmetikaKoupila jsem si na notinu kosmetiku od vichy a pomáhá mi na suchou pleť. Odpověď Holasová | 11.7.2019 23:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | HotstyleHolky já mám odtud clip in culík a nosím ho skoro denně do práce. Vypadá to fantasticky,všichni mi ho chválí Odpověď Gita Skalkova S. | 15.7.2019 20:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | KOsmetikaDobrý den, já miluji přírodní kosmetiku všeho druhu a hlavně dermo z lékárny. Odpověď Eva | 17.7.2019 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | KOsmetikaDámy jak jste na tom s gelovými nehty, nosíte?? A tvoříte si je samy doma nebo chodíte raději do salonu někam? Odpověď Amanda | 22.7.2019 22:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: KOsmetikaDřív sem chodila do salonu ale nechávala sem tam šílený peníze takže sem si objednala sadu. Mám z hotstyle, kdysi sem hodně prodlužovala vlasy tak sem tu objednávala sady protože sem měla dobrou zkušenost s kvalitou. Jednou sem si všimla že mají i sady na gelovky tak sem si udělala jednoho krásného dne radost a doteď nelituji.. nehtíky si pěkně dělám sama z pohodlí domova a je to super Odpověď Eliška | 25.7.2019 22:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | HotstyleSadu na gelové nehty mám také odtud a sem spokojená, vlastním ji už asi rok a nehtíky si tvořím parádní..chodí ke mě i kamarádky abych jim udělala nehty Odpověď Sara F. | 22.7.2019 10:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | KOsmetikaDobrý den, začala jsem pravidelně používat arganový olej a je naprosto úžasný. Odpověď Karla Mrakova M. | 23.7.2019 09:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | KOsmetikaDobrý den, ja kupuju s hermánkem a medunkou Odpověď Klarka Jekova J. | 25.7.2019 15:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | KOsmetikaStrašně moc se mi líbí kosmetika od biodermy, je skvělá Odpověď Alex Cakova C. | 26.7.2019 15:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | KOsmetikaDobrý den, jsem zvyklá nakupovat kosmetiku a hlavně bylinné šampony na notinu. Většinou toho vezmu více. Odpověď |