| Zkušenosti s prodejem bytu v Praze - diskuze na toto téma |
Dobrý den, prosím jaké máte zkušenosti s prodejem bytu v Praze? Vyplatí se prodávat na vlastní pěst? Zuzana | 18.7.2019 09:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zkušenosti s prodejem bytu v PrazeNedělala bych to takhle, já když jsem v Praze prodávala byt, tak jsem narazila na realitní kancelář přímo z Prahy, která před prodejem nemovitosti nabízí klientům zálohu před prodejem. Odpověď Marie | 20.7.2019 18:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zkušenosti s prodejem bytu v PrazeZálohu ještě před prodejem nemovitosti? která realitní kancelář poskytuje před prodejem nemovitosti zálohu? Odpověď Zuzana | 23.7.2019 23:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zkušenosti s prodejem bytu v PrazeAno realitní kancelář www.edoxreality.cz, poskytuje před prodejem nemovitosti zálohu až dva miliony korun, takže pokud potřebujete rychle peníze, tak se to opravdu vyplatí. Odpověď Polinka | 11.12.2020 12:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zkušenosti s prodejem bytu v PrazeMyslím si že ne, je škoda zbytečně riskovat a jít do toho na vlastí triko když má člověk možnost si na to vzít někoho kdo tomu dobře rozumí, sice se za to zaplatí ale i tak by vás to mohlo stát víc když do toho půjdete sama, realitní trh je podle mě dost zapeklitý https://archiv.ihned.cz/c1-66523870-realitni-trh-ocima-petra-morcinka-majitele-m-m-reality-holding normální člověk se v něm úplně pohybovat neumí, takže já osobně bych to neriskovala. Odpověď |