Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Zkušenosti s prodejem bytu v Praze

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Zkušenosti s prodejem bytu v Praze - diskuze na toto téma
Dobrý den, prosím jaké máte zkušenosti s prodejem bytu v Praze? Vyplatí se prodávat na vlastní pěst?

Zuzana | 18.7.2019 09:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti s prodejem bytu v Praze
Nedělala bych to takhle, já když jsem v Praze prodávala byt, tak jsem narazila na realitní kancelář přímo z Prahy, která před prodejem nemovitosti nabízí klientům zálohu před prodejem.

Odpověď
Marie | 20.7.2019 18:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zkušenosti s prodejem bytu v Praze
Zálohu ještě před prodejem nemovitosti? která realitní kancelář poskytuje před prodejem nemovitosti zálohu?

Odpověď
Zuzana | 23.7.2019 23:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Zkušenosti s prodejem bytu v Praze
Ano realitní kancelář www.edoxreality.cz, poskytuje před prodejem nemovitosti zálohu až dva miliony korun, takže pokud potřebujete rychle peníze, tak se to opravdu vyplatí.

Odpověď
Polinka | 11.12.2020 12:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti s prodejem bytu v Praze
Myslím si že ne, je škoda zbytečně riskovat a jít do toho na vlastí triko když má člověk možnost si na to vzít někoho kdo tomu dobře rozumí, sice se za to zaplatí ale i tak by vás to mohlo stát víc když do toho půjdete sama, realitní trh je podle mě dost zapeklitý https://archiv.ihned.cz/c1-66523870-realitni-trh-ocima-petra-morcinka-majitele-m-m-reality-holding normální člověk se v něm úplně pohybovat neumí, takže já osobně bych to neriskovala.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné