| Létací (antigravity) jóga - diskuze na toto téma |
Ahoj všichni, chtěla bych se zeptat jestli někdo z vás nechodí na létací jógu někde v Praze? :-) potřebovala bych poradit jednak jak to přesně probíhá, jak moc je o náročné - jestli to má šanci zvládnout netrénovaný člověk a taky bych ocenila tip na nějaké to studio v Praze, kde jsou milí a je tam přjemné prostředí, protože se vůbec nevyznám... Jitka Přikrylová | 26.11.2014 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Létací (antigravity) jógaAhoj, neřekla bych, že je to nějak moc náročné, že bys na to potřebovala velkou fyzičku nebo tak, je to spíš o tom být do toho nadšená a chtít zkoušet nové věci :-) já jsem z Prahy a chodím do poletime poledance-praha.cz, je to tam moc fajn a hrozně milé lektorky, samé mladé a pohodové slečny :-) Odpověď Karolína Z. | 15.12.2014 14:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Létací (antigravity) jógasuper, to zní dobře, taky mě to právě láká hrozně, že to asi bude dost jiné než ostatní sporty, nikdy jsem nic takového nezkoušela ještě :-P tak děkuji za radu a prosím ještě - mám si vzít s sebou na lekci něco speciálního? Odpověď Karel | 19.1.2023 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Létací (antigravity) jógaDobrý den, pokud se chcete hýbat určitě se vám létací jóga bude líbit. Chodím na ní již rok a jediné co potřebujete pro toto cvičení je měkký šátek hamaka, který visí ze stropu a vy se na něj zavěšujete. Já chodím pravidelně, abych se zrelaxovala, jelikož pracuji v mateřské škole, kde mi děti dají někdy pěkně zabrat. Nejklidnější jsou při učení se na drobné hudební nástroje, které pořizuji na https://www.topmuzika.cz/magazin/jak-vybrat-woodblock/, přičemž jsem naposledy kopila woodblock. Odpověď |