Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Kávovar

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kávovar - diskuze na toto téma
Maminy, tady se ví všechno, a tak prosím o radu... hledám domácí kávovar. Na trhu je toho ale tolik, že nevím, podle čeho si vybrat… Jak jste kávovar vybírali vy?

Magda | 13.8.2019 14:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kávovar
Zaleží, kolik do něj chceš investovat a kolik má mít funkci.

Odpověď
Marie | 19.8.2019 16:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kávovar
Přidávám se do diskuze? Ty máš nějaká doporučení? Hledám nějaký levnější. Na internetu je toho mraky, upřednostním proto doporučení.

Odpověď
Magda | 26.8.2019 17:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kávovar

Odpověď
Marie | 31.8.2019 14:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kávovar
Noo, přesně něco takového hledám. Cena super a jestli dělá dobrou kávu, určitě jdu na něj mrknout podrobněji a zeptat se na názor manžela. Není hlučný nebo je něco co by jsi vytkla?

Odpověď
Magda | 31.8.2019 20:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Kávovar
Já jsem s kávovarem maximálně spokojená, nevytkla bych mu nic. Hlasitost je normální, skoro nejde slyšet, je dost tichý.

Odpověď
Milada | 25.2.2023 20:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kávovar
Rozhodně nejde dohromady levný a dobrý kávovar. My jsme měli relativně levný kávovar, stál myslím 9 000 Kč a první rok fungoval v pohodě, ale pak to s ním šlo z kopce. Nefungovalo zastavování vaření kávy, když v nádobě došla voda, ve spařovací jednotce zůstávala nespařená káva, svítilo čidlo na odvápnění, no katastrofa. Když jsme ho nechali reklamovat, tak to bylo dobrý, ale po chvíli už to zase blblo, tak jsem se podívala, co stojí pro kvalitní profesionální kávovary a objednala jsem ho z https://www.atfornax.cz/k:1138/kavovary/ a není s ním žádný problém.

Odpověď
Eva | 12.11.2024 08:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kávovar
Já bych se chtěla zeptat ohledně kávy do kávovaru. Máte někdo kávovar na kapsle? Jakou kávu si do něj nejraději kupujete? Jakou vybrat kvalitní?

Odpověď
Lucie | 21.11.2024 09:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kávovar
Mám kávovar na kapsle a také jsem docela dlouho vybírala kávu, která by mě oslovila a hlavně která by mi opravdu chutnala. Podařilo se mi vybrat kávu v kapslích https://www.francin.cz/produkt/espresso-kapsle-kena-ruka-chui/ V podstatě jsem měla štěstí, že jsem byla u kamarádky, který ji měla a oslovila mě hned svoji vůní a skvělou chutí. Teď ji beru pravidelně. Po objednání mi vždy rychle přijde.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné