| Zdravý životní styl - diskuze na toto téma |
Pěkný den :) Tak nějak se snažím se svou postavou (a i zdravím) něco dělat. No, ale jak jsem tam zjistila, tak zdravý životní styl je hlavně o jídle. A v tom já pokulhávám. Prosím o radu, jak do sebe dostat bílkoviny? Jsou nějaké dobré doplňky?
Aneta K. | 12.8.2019 11:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravý životní stylAhoj, určitě bych si zašla pro radu někam do centra zdraví nebo tak. Odpověď Dana Kovarova K. | 19.8.2019 09:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravý životní stylDobrý den, ano nebo bych si přečetla pár zajímavých článků na toto téma. Zdraví a doplňky stravy. Odpověď Anna Karen K. | 21.8.2019 09:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravý životní stylDobrý den, já si vyhledala svet-zdravi.cz a nakoupila jsem si doplňky stravy tam. Tak mrkněte. Odpověď Eliska | 24.8.2019 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravý životní stylAhoj holky, nevím co koupit svému muži na růst svalové hmoty.Chci jej překvapit a něco mu na ty svaly koupit. Odpověď Bětuška | 26.8.2019 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravý životní stylUrčitě mu kup super doplněk na růst svalové hmoty www.maxulen.cz
Odpověď Eliška | 29.8.2019 21:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zdravý životní stylDíky za tip.Koupím mu to.
Odpověď |