| Růstové bolesti u dětí - diskuze na toto téma |
Dámy prosím mělo některé z Vašich dětí růstové bolesti? Naše dcerka se mi v noci budí, bolestí, byla jsem s ní u doktora, a ten nám řekl, že se s tím nedá moc nic dělat, že to prostě musí vydržet.
Tereza | 8.8.2019 10:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Růstové bolesti u dětíTak to je divné, já jsem byla u doktora, také s dcerou, a ten nám doporučil krém www.medine.cz/perozin-krem-100ml/d-208496, který příjemně chladí, a pomáhá od růstových bolestí.
Odpověď Klárka | 9.8.2019 12:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Růstové bolesti u dětíA je vhodný pro děti?
Odpověď Tereza | 10.8.2019 11:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Růstové bolesti u dětíAno jak říkám, doporučil nám ho přímo doktor, je vhodný pro děti od 3 let, protože je 100% přírodní.
Odpověď Katka | 30.12.2022 09:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Růstové bolesti u dětíMy jsme nedávno řešili podobný problém se synem, který se budil bolestí každou noc. Naštěstí mi kamarádka poradila internetové stránky praktický lékař Hradec Králové https://www.moje-doktorka.cz/, kde nám poradili masáže, paralen a zahřívání bolestivá místa polštářem. Na růstové bolesti není lék, jelikož to není nemoc, ale synovi pomáhá na utišení bolesti paralen a teplo, jak nám doporučil lékař. Odpověď |