| krásná hříva - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, zkouším různé věci pro lepší hřívu, ale zatím jsem nebyla s ničím úplně spokojená. Jsem docela náročný člověk :)dávám si i různé zábaly na vlasy a zkouším i prášečky tak uvidíme. Ale kamarádka říkala, že jakmile přestanu prášky brát tak se vlasy zase zhroší a nebudou nabývat. Je to prý jak se sérem na řasy. Dokud ho používáš tak jsou řasy krásně dlouhé, ale jakmile přestaneš efekt je pryč. Miluš | 12.9.2016 06:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | krásná hřívaAhojky, vitaminy na vlasy jsem taky brala a měla dočasný efekt. Nic nefunguje věčně :( ale určitě se dají brát třeba s tříměsíční pauzou pořád. Já používám na vlasy kvalitní šampony a balzámy, vždy jednu řadu. A po mytí jsem se naučila nanášet do vlasů vlasové sérum, což vlasům dodává lesk, sílu a zdá se mi, že i objem :) Odpověď Anežka | 15.9.2016 07:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | krásná hřívaZdravím vás dámy, vlasy to je věčné téma pro nás ženy :)určitě je dobré si dávat jednoou za týden nějakou masku nebo zábal na vlasy. Já si dělám různé olejíčkové zábaly. Začala jsem kupovat na angel-oil cz a jsem docela spokojená. Mám vlasů sice docela dost, ale tenké, takže se snažím je pořád obohacovat. Odpověď Iva | 22.11.2016 11:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: krásná hřívaHele, anebo si objednej na super krásnou hřívu clipy do vlasů a máš to vyřešený. Mrkni na www.clipinhair.cz/ Odpověď Milackova | 24.9.2016 16:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | krásná hřívaUrčitě jsem taky pro zábaly. Já si je nechávám třeba i dvě tři hodinky, když večer koukám na televizi :) občas si i koupím nějakou hodně kvalitní masku na jedno použití. A když jdu ke kadeřnici tak si nechávám dávat různé séra do vlasů. Odpověď jitka | 5.12.2016 14:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | krásná hřívazkus se podivat na notino.cz je tam docela velky vyber vlasových šamponu a přípavku a maji to levnějsi než v obchodě. Odpověď Helena | 16.12.2016 09:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: krásná hřívaZkuste holky obejít přírodu jako já a objednejte si klipy do vlasů na clipinhair.cz. Vlasy jsou velmi kvalitní, můžete vybírat z různých délek vlasů, barev, vlnité či rovné. Na společenskou příležitost jako když najdete. Odpověď Helena J | 8.2.2017 03:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: krásná hřívano Helčo, děkuji za tip, ty klipy do vlasů z clipinhair.cz jsou skvělý! Už jsem je objednala, měla několikrát na sobě a fakt super. Nikdo dokonce nepoznal, že se jedná o klipy. Odpověď Renata | 6.3.2017 16:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | krásná hřívajá ty clipy mám taky, objednala jsem je na clipinhair.cz. Sada váží cca 70 gramů. Na clip in pásech jsou přišity clip in hřebínky, díky kterým se clip in připnou k Vašim vlastním vlasům. Clip in hřebínků je v balení celkem 17ks
Odpověď Eliška | 19.12.2016 21:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | krásná hřívaPro krásnou hřívu doporučuji příčesky z hotstyle.cz a nebo zajít přímo k nim do salonu v Brně na prodloužení,je to tam bezva byla jsem tam v týdnu a vlasy mi podloužili úplně parádně Odpověď Nela | 20.12.2016 13:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: krásná hřívazkusili jste někdo ampulky Gamarde Hair care? Slyšela jsem, že jsou skvělé, vlasy jsou nádherně leské a pevné, netřepí se. Máte někdo zkušenost? a případně kde koupit nebo objednat? Díky. Odpověď Nina | 4.1.2017 23:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: krásná hřívaGamarde ampulky používám už dlouho, poradila mi je kadeřnice. Vlasy se mi o mnoho zlepšily. Kup si je na www.notino.cz, tam jsou za dobrou cenu. Odpověď Katka | 21.12.2016 08:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: krásná hřívaMoc se v prodlužování vlasů nevyznám,kdybych šla do Hotstyle salonu osobně musela bych mít ssebou nějakou sadu kterou budu chtít prodloužit? Odpověď Eliška | 7.1.2017 11:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: krásná hřívaAhojky,příčesky mít ssebou nemusíte dají se vybrat přímo v salonu:) Odpověď Denisa | 7.1.2017 11:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | krásná hřívakrásnou hřívu jsem vyřešila tak, e jsem si objednala na clipinhair.cz pravé evropské vlasy ve formě klipů, které si jednoduše nasadím, kdy vyrazím ven. Z mých vlasů se stane během krátké chvíle nádherný účes, připadám si více sebevědomá. Odpověď Renča | 11.1.2017 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: krásná hřívaHolky a maminy, vyzkoušejte oleje od marocké kosmetiky zahir. Jsou bez chemie, takže vlasům opravdu jen a jen prospějí. Já mám s nimi moc dobrou zkušenost. Doporučuji!! Odpověď Kika | 15.2.2017 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: krásná hřívaO kosmetice zahir jsem slyšela v souvislosti s pokožkou. Nevěděla jsem, že lze oleje použít i do vlasů. Díky za tip!!! Určitě vyzkouším. Vlasy už mám dlouhou dobu ve špatném stavu, vysušené, nějaká olejová maska by určitě mohla pomoct. Odpověď Anička | 11.1.2017 22:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | krásná hřívaHolky, poraďte něco na barvené vlasy, aby barva dlouho vydržela. Objendala jsem si na notino ošetřující péči Olaplex, ale moc to nepomáhá. Nevíte o něčem lepším?Díky. Odpověď Johana | 28.3.2017 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | krásná hřívaAhoj potrebovala bych poradit mam hrozne jemne vlasy a chci si dat nejakou barvu,ale mam strach,ze kdyz si koupim nejakou obycejnou,tak aby se mi vlasy nespalily. Chci se obarvit poprve a moc se v tom nevyznam. Odpověď Janina | 28.3.2017 22:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: krásná hřívaTak si zajdi ke kadeřnici ta ti určitě poradí,samozřejmě osvědčené kadeřnici Odpověď Johana | 28.3.2017 22:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: krásná hřívaNo nejsem na tom financne,tak dobre,abych mohla chodit ke kadernici,tak proto se ptam zde. Odpověď Janina | 28.3.2017 22:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: krásná hřívaAha to chápu a co tedy přírodní barvu na vlasy,moje mamka používá přírodní barvu Voono a má po ní fakt krásné vlasy Odpověď Johana | 28.3.2017 22:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: krásná hřívaA nevis kde ji kupuje a jesti neni moc draha? A prekryje i sediny? Odpověď Janina | 28.3.2017 22:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: krásná hřívaTo nevím přesně kolik stojí,ale drahá asi nebude,mamka by si drahou nekupovala jinak koukni na www.nuspring.cz Odpověď renata | 12.4.2017 17:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | krásná hřívana vlasy pouzívam kokosovy olej, jsou zdravejsi a lesklejsi. Navíc jsem poslední dobou dost proti chemii a tohle je naprosto prirodni. Odpověď SÁRA | 18.4.2017 13:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: krásná hřívaUz jsem o nem taky slysela. Jak casto je potreba si ho dávat, aby pomohl? a co za znacku beres? je toho tolik na trhu, ze nevím, po kterém sáhnout. Odpověď renata | 20.4.2017 15:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: krásná hřívaVyzkousela jsem jich teda uz více, ale nejvíc se mi zalíbil od Pure Coco. Kokosový olej je nejlepsi. Máš proste jeden produkt doma a pouzíváš na vsechno. Skvelý je po holení ;-) Odpověď SÁRA | 26.4.2017 11:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: krásná hřívaDívám se do vyhledáváce a zatím se dá koupit asi jen u nich na webovce, ze? www.purecoco.cz/nas-kokosovy-olej/. ty kupujes kde? Odpověď renata | 28.4.2017 18:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: krásná hřívaTak to jsi se spatne dívala, mají je uz na více strankach...kdyz si to das do vyhledavace Pure Coco kokosový olej, vyjede ti to toho spousta ;-). Treba najdes neco, co más blízko domu. Odpověď Milunka | 10.3.2018 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: krásná hřívajá si objednala krásné vlasy na www.clipinhair.cz. Děvčata, tak to je ovšem změna! By člověk neřekl, jak to ženskou změní. Vlasy jsou nádherné, jsou pravé lidské. Jsem s nimi velmi spokojená. Odpověď Šárka Němečková | 14.4.2018 21:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: krásná hřívaDěkuji Milue nko za dobrý tip. Objednala jsem si je a už vyzkoušela hned na její svatbu. Účes je vytvořen za velmi krátkou dobu a v podstatě stály mě ty clip iny, tolik, kolik bych stejně dala za společenský účes u kadeřníka Odpověď |