| Krby na líh - diskuze na toto téma |
Nemáte prosím někdo osobní zkušenost s krbem na líh? jak to prosím přesně funguje? a mohu si ho dát do každého bytu? Katka | 13.9.2019 18:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Krby na líhJelikož se nemusí krb na líh na nic napojovat, tak ho můžete umístit i do bytu, opravdu doporučuji kupovat kvalitní bio líh, tak aby to nesmrdělo. Já jsem s krbem velice spokojená. Odpověď Martina | 15.9.2019 19:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Krby na líhMůžete mi prosím poradit, od které firmy jste krb na líh koupila? a co se do něho přesně dává prosím? Odpověď Katka | 17.9.2019 18:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Krby na líhAno kupovala jsem krb na líh od www.krby-bef.cz/, podívejte se na jejich stránky, kde v sekci prodejci najdete obchody, kde se na krb můžete jít podívat. Odpověď Božena | 26.9.2019 13:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Krby na líhAhoj já bych potřebovala poradit jaký si koupit krb na naši novou zahrádku. Odpověď Helena | 27.9.2019 14:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Krby na líhZajdi s manželem do nějakého se zahradní technikou a určitě tam nějaký krb vybereš. Odpověď Božena | 29.9.2019 09:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Krby na líhJsem z malého města a u nás takový obchod nemáme. Odpověď Helena | 30.9.2019 11:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Krby na líhMrkni se na zelené údolí.Mají tam dobré krby za super ceny. Odpověď Luboš | 28.2.2022 17:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Krby na líhŠkoda, že jsem nevěděl, že něco takového existuje před dvěma lety, když jsem si krb pořizoval. Mohl jsem si ušetřit spoustu starostí. Právě kvůli krbu jsem totiž musel postavit i nový komín. Nakonec jsem vybral tento: https://www.kominycz.cz/nerezove-kominove-vlozky/ Kdybych ale místo toho zvolil krb na líh, tak jsem toto vůbec nemusel řešit. Odpověď Ema Rychlá | 24.2.2023 14:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Krby na líhKdyž jsem se dívala na to kolik dnes stojí nová www.rolig.cz/ kamna, tak mě to ani tak moc nepřekvapovalo že to je tolik peněz. Vždyť lidé si opravdu mohou dovolit hodně věcí, jen je to o tom chtít něco dělat ve svém životě. Viděla jsem už hodně lidí, kteří se dokázali postarat sami o sebe a to jim bylo třeba jen 25 let.
Odpověď |