kyselina listová+vitamíny - diskuze na toto téma |
Zdravím maminky, jsem v 8 týdnu a zatím beru jen kyselinu listovou, stačí to nebo je potřeba brát ještě nějaké vitamíny? Ivana KOlkova K. | 16.9.2019 09:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | kyselina listová+vitamínyDobrý den, já jsem si pořídila i čaje z https://www.otehotnet.cz/e-shop/podpora-plodnosti-zeny/adiel-trojbaleni-caj-ludmily-mojzisove-3x15-sacku/ a právě je testuji. Odpověď Dana | 18.9.2019 11:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | kyselina listová+vitamínyJá beru přímo doplněk stravy, který obsahuje vitamíny, kyselinu listovou a má i vysoký podíl DHA. Odpověď Klaudie | 22.9.2019 12:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | kyselina listová+vitamínyAhoj, já doporučuju Femibion. Brala jsem ho celé těhotenství a teď ho beru když kojím. Malá je zdravá a já jsem něměla v těhotenství jediný problém :) Odpověď Ulricha | 24.9.2019 11:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | kyselina listová+vitamínyDani a jak se jmenují ty vitamíny, že bych si přečetla nějaké info od nich :-) děkuji Odpověď Dana | 27.9.2019 10:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kyselina listová+vitamínyJsou to tyto https://www.pilulka.cz/chytre-miminko-superfolin-2-mama-tbl-60-cps-60 a nejsou tak drahé jako ty konkurenční :-) Odpověď Anna Jerova J. | 24.9.2019 14:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | kyselina listová+vitamínyAhooj, pomáhají i ty to vitamína na otehotnet.cz? Já tu nasla velké množství čajů. Odpověď Anna K. | 15.10.2019 12:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | kyselina listová+vitamínyAhoj, já užívám pravidelně kyselinu listovou. Odpověď Naďa | 20.10.2019 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | kyselina listová+vitamínySuper jsou ty doplňky, které obsahují jak kyselinu listovou, tak i další vitamíny. Četla jsem pěkné hodnocení na Superfolin od Chytré miminko. Odpověď Radka | 29.10.2019 15:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kyselina listová+vitamínyTaky ho užívám, teď jsem si objednávala z pilulka.cz, protože ho mají v super akci :) Odpověď Anka D. | 23.10.2019 13:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | kyselina listová+vitamínyDobrý den, dá se koupit kys.listová i na otehotnet.cz? Odpověď Dana | 3.11.2019 20:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kyselina listová+vitamínyJestli nechceš přímo jen kyselinu listovo, tak se podívej tady na ten odkaz na vitamíny www.chytre-miminko.cz Odpověď Andy | 4.12.2019 20:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | kyselina listová+vitamínyMyslíte, že je potřeba brát v těhotenství nějaké vitamíny ? Pořád vidím nějaké reklamy, ale nevím, zda jim přikládat nějakou váhu nebo jenom z lidí tahají peníze. Přece když budu jíst hodně ovoce a zeleniny, tak ty vitamíny do sebe dostanu i tak ne ?
Odpověď Tamara | 5.12.2019 07:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | kyselina listová+vitamínyA nakolik to Chytré miminko vyjde?
Odpověď Andulka | 5.12.2019 16:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | kyselina listová+vitamínyNevím jestli pomáhají, ale rozhodně to není na škodu něco na podporu a na doplnění vitamínů brát, aby to případně tomu otěhotnění napomohlo. Já jsem takový doplněk brala a pokračuju v jeho užívání i během těhotenství :)
Odpověď Laura | 5.12.2019 19:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | kyselina listová+vitamínyKvůli čemu se ta kyselina listová tak doporučuje jestli můžu vědět a opravdu může mít nějaký vliv ?
Odpověď Edita | 5.12.2019 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kyselina listová+vitamínyTady to máš všechno moc hezky popsané :) www.chytre-miminko.cz Odpověď Sandra | 2.1.2020 16:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | kyselina listová+vitamínyNevíte jestli se dá v těhotenství brát i to kozí kolostrum od betuli ? Odpověď NorkaJ J. | 25.7.2020 13:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | kyselina listová+vitamínyDobrý den, já používám kyselinu listovou a také https://www.naturevia.cz/e-shop/brusinky/brusinky-1132mg/. Odpověď IlonkaK K. | 19.8.2020 22:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | kyselina listová+vitamínyDobrý večer, tu používám spolu s vitamíny a brusinkami. Odpověď Petranokova N. | 13.9.2020 20:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | kyselina listová+vitamínyDobrý večer, já mám teď tyto https://www.naturevia.cz/e-shop/imunita-a-energie/vitamin-d3-efekt-1000i-u/. Odpověď Jitka N. | 24.10.2020 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | kyselina listová+vitamínyNevíte, kde je zakoupit opravdu v přírodním balení a kapslích, nechci nic chemického a chci je užívat celý rok. Odpověď |