| Omega 3 v těhotenství - diskuze na toto téma |
Dobrý den, máte někdo zkušenost s Omega 3 mastnými kyselinami v těhotenství? Kupujete v nějaké formě nebo jdou tyto doplňky stravy mimo vás.
MichaelaD | 15.9.2019 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Omega 3 v těhotenstvíJá o nich upřímně asi ani nikdy nic nijak konkrétního neslyšela, znám jen pojem, každopádně co jsem si teď na základě téhle diskuze přečetla pár článků, určitě začnu minimálně s více rybami a ořechy a případně zkusím i doplňky, díky za fajn téma!
Odpověď ŽanetNovy | 17.9.2019 19:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Omega 3 v těhotenstvíZdravím, za mě rozhodně ano! Jsem ve 4. měsíci a opravdu i co jsem se bavila s kamarádkou lékařkou, je to pro tělo velice podstatná látka, o něco víc ještě v těhotenství pro dítě…
Odpověď Kockomilka | 18.9.2019 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Omega 3 v těhotenstvíMy kupujeme pro celou rodinu, spousta lidí překvapivě o takových věcech nic moc neví a přitom jsou to, přesně jak už bylo přede mnou zmíněno, pro tělo dost podstatné látky - ať už jde o mozek, zrak nebo i když ženy kojí. Omega navíc i látka, co si tělo samo nevytvoří. Za mě nejvíc doporučuji mrknout na značku Naturevia, možná znáte z minulosti spíš název Swis nature, každopádně složení mají pořád stejné a hlavně co nejvíc přírodní, což je mi blízké. Máme od nich i nějaké vitamíny a celkově opravdu spokojenost.
Odpověď Nelinovaa | 19.9.2019 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Omega 3 v těhotenstvíTyjo! Děkuju za takhle rozsáhlé odpovědi, jsem moc ráda, že můžu dát právě na něčí osobní zkušenost. Jinak co se Naturevia týče, už mám objednáno haha, opravdu mě to také moc zaujalo, tak ještě jednou díky!
Odpověď Darja | 29.11.2020 20:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Omega 3 v těhotenstvípřesně, omega 3 tobě ani dítěti nemůže uškodit, je to prospěšný na hodně věcí, zkus třeba tohle https://www.nutraday.cz/omega-3-180-epa-120-dha-200-softgel-kapsle/ Odpověď Malina | 19.12.2020 21:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Omega 3 v těhotenstvídávám dětem od jednoho roku a bez problémů, ba naopak, je to prospěšná věc Odpověď Dorka | 25.2.2021 21:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Omega 3 v těhotenstvíomega 3 vám nemůže nijak uškodit, akorát si dávejte pozor, aby to nebylo něco nekvalitního, co může i žluknout Odpověď Eva | 28.3.2021 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Omega 3 v těhotenstvíomega 3 není problém, určitě bych se toho nebála a šla bych do toho Odpověď |