Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Omega 3 v těhotenství

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Omega 3 v těhotenství - diskuze na toto téma
Dobrý den, máte někdo zkušenost s Omega 3 mastnými kyselinami v těhotenství? Kupujete v nějaké formě nebo jdou tyto doplňky stravy mimo vás.

MichaelaD | 15.9.2019 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Omega 3 v těhotenství
Já o nich upřímně asi ani nikdy nic nijak konkrétního neslyšela, znám jen pojem, každopádně co jsem si teď na základě téhle diskuze přečetla pár článků, určitě začnu minimálně s více rybami a ořechy a případně zkusím i doplňky, díky za fajn téma!

Odpověď
ŽanetNovy | 17.9.2019 19:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Omega 3 v těhotenství
Zdravím, za mě rozhodně ano! Jsem ve 4. měsíci a opravdu i co jsem se bavila s kamarádkou lékařkou, je to pro tělo velice podstatná látka, o něco víc ještě v těhotenství pro dítě…

Odpověď
Kockomilka | 18.9.2019 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Omega 3 v těhotenství
My kupujeme pro celou rodinu, spousta lidí překvapivě o takových věcech nic moc neví a přitom jsou to, přesně jak už bylo přede mnou zmíněno, pro tělo dost podstatné látky - ať už jde o mozek, zrak nebo i když ženy kojí. Omega navíc i látka, co si tělo samo nevytvoří. Za mě nejvíc doporučuji mrknout na značku Naturevia, možná znáte z minulosti spíš název Swis nature, každopádně složení mají pořád stejné a hlavně co nejvíc přírodní, což je mi blízké. Máme od nich i nějaké vitamíny a celkově opravdu spokojenost.

Odpověď
Nelinovaa | 19.9.2019 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Omega 3 v těhotenství
Tyjo! Děkuju za takhle rozsáhlé odpovědi, jsem moc ráda, že můžu dát právě na něčí osobní zkušenost. Jinak co se Naturevia týče, už mám objednáno haha, opravdu mě to také moc zaujalo, tak ještě jednou díky!

Odpověď
Darja | 29.11.2020 20:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Omega 3 v těhotenství
přesně, omega 3 tobě ani dítěti nemůže uškodit, je to prospěšný na hodně věcí, zkus třeba tohle https://www.nutraday.cz/omega-3-180-epa-120-dha-200-softgel-kapsle/

Odpověď
Malina | 19.12.2020 21:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Omega 3 v těhotenství
dávám dětem od jednoho roku a bez problémů, ba naopak, je to prospěšná věc

Odpověď
Dorka | 25.2.2021 21:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Omega 3 v těhotenství
omega 3 vám nemůže nijak uškodit, akorát si dávejte pozor, aby to nebylo něco nekvalitního, co může i žluknout

Odpověď
Eva | 28.3.2021 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Omega 3 v těhotenství
omega 3 není problém, určitě bych se toho nebála a šla bych do toho

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné