| Soukromá nebo státní školka - diskuze na toto téma |
Ahoj, ráda bych se zeptala jestli máte zkušenost se sokrommými školkami ? Bohužel se nám nepovedlo umístit syna do státní a jelikož potřebuji v práci navýšit úvazek, tak ho potřebuji dávat do školky. Zajímá mě porovnání hlavně pedagogů a přístupu k dětem. Daniela | 26.2.2020 12:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Soukromá nebo státní školka Můžeš napsat odkud prosím jsi, ráda poradím, ale jsem z Prahy, takže nevím jestli by to pro tebe nebylo mimo :) Odpověď Míša | 27.2.2020 09:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Soukromá nebo státní školka Jsme kousek od Prahy, takže Praha by byla naprosto ideální, protože tam mám i práci, tak bych to vzala vždycky jedním vrzem :) Odpověď Daniela | 5.4.2020 13:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Soukromá nebo státní školka Zkus ještě přímo část, jinak já mám dceru tady v té školce www.trojskalabut.cz a jsem spokojená jak s výukovými metodami, tak i s pedagogy a to moc :) Odpověď Míša | 5.4.2020 15:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Soukromá nebo státní školka Děkuji moc, známá mi už doporučila Průhonickou labuť, tak už tam mám pro malou danou přihlášku a budu doufat, že ji vezmou :) Odpověď |