Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - školní batoh

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
školní batoh - diskuze na toto téma
Dobrý den, potřebovala bych koupit synovi nový batoh do školy, ten původní už dosluhuje, tak jsem si říkala, že bych mu nějaký pěkný pořídila na vánoce. Nevíte kde mají pěkné a kvalitní batohy?

Lenka | 26.9.2019 16:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
školní batoh
Kupovala jsem dceři před prázdninami od baaglu, měla od nich už i aktovku s celým příslušenstvím (sáček na boty, penál, láhev a box na jídlo-stejný motiv jako aktovka), se kterou jsme byli spokojeni, takže jsem šla na jistotu :-)

Odpověď
Bára | 28.9.2019 20:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: školní batoh
Ty jsou moc pěkné a dobře propracované. Mají i kamennou prodejnu nevíš? Ráda bych se koukla na ně osobně jak vypadají.

Odpověď
Lenka | 29.9.2019 11:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: školní batoh
Vím, že je měli na začátku září nějaké tipy v Globusu, ale já jsem objednávala přímo na jejich webu https://www.baagl.cz/batohy/ a k tomu jsem ještě dokoupila sáček na přezůvky a desky na sešity se stejným motivem :-)

Odpověď
dana | 26.9.2019 23:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
školní batoh
Dobrý den, taky jsem zrovna kupovala synovi do nadcházejícího školního roku nový školní batoh. Nastupuje už do čtvrté třídy, takže už to opravdu za těch několik let výměnu potřebovala a nakonec jsem mu vybrala batoh z https://www.stil.cz/skolni-batohy-pro-studenty/ Mají super výběr a navíc vzhledem k vysoké kvalitě i příznivé ceny.

Odpověď
LussyB | 17.12.2019 12:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
školní batoh
Souhlasím s Baagl, mají tam krásné dětské motivy.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné