Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Kde koupit kolo ????

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kde koupit kolo ???? - diskuze na toto téma
Zdravím rodičové, kde kupujete svým dětem kola? Máte někdo doma kolo z www.bikegallery.cz?

Makča | 8.10.2016 14:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde koupit kolo ????
Bikegallery je bezva obchod, a při registraci na stránkách se sníží ceny o 5%.Mám z tadyma nejen kolo

Odpověď
Bája | 10.10.2016 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kde koupit kolo ????
Jak je to v tom obchodě se slevami? Při registraci by měla být sleva při nákupu v eshopu, platí to i na prodejně nebo musím nakoupit přes eshop?

Odpověď
Makča | 16.10.2016 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kde koupit kolo ????
Nejlepší asi bude když si to přečtete sama na eshopu bikegallery www.bikegallery.cz/obecne-informace/vernostni-program--slevy

Odpověď
Maxová | 19.10.2016 16:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kde koupit kolo ????
Já uplatňuji výhody registrace i na prodejně bikegallery,stačí si u nich po té co se zaregistrujete požádat o věrnostní kartu Bike Gallery a tu při nákupu předložit,já ji mám a je to super

Odpověď
Bája | 21.10.2016 12:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Kde koupit kolo ????
Tak to si o tu jejich kartu určitě požádám:)

Odpověď
Simona | 24.10.2016 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde koupit kolo ????
Je v bikegallery možný splátkový prodej?

Odpověď
Maxová | 26.10.2016 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Simona | 23.11.2016 10:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak jsem si koupila kolo na splátky u nich a jsem nejšťastnějšíí:D Vyšli mi hodně vstříc,a byli fakt moc ochodtní v bikegallery.Skvělý obchod

Odpověď
Borka | 25.11.2016 23:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den paní/slečno Simono: Jaké jsou v tomto obchodě podmínky k poskytnutí kola na splátky?

Odpověď
Borka | 25.11.2016 23:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den paní/slečno Simono: Jaké jsou v tomto obchodě podmínky k poskytnutí kola na splátky?

Odpověď
Simona | 27.11.2016 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Kde koupit kolo ????
Podmínky k tomu mají uvedené na stránkách www.bikegallery.cz/obecne-informace/splatkovy-prodej

Odpověď
Borka | 15.12.2016 22:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Kde koupit kolo ????
Tak mám vyřízeno, děkuji vám za radu:)

Odpověď
Standa | 18.12.2016 23:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde koupit kolo ????
Prosimvas kde Bikegallery obchod je?

Odpověď
Simona | 21.12.2016 21:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde koupit kolo ????
Bikegallery je na kladenské v Praze6, www.bikegallery.cz/

Odpověď
Standa | 27.12.2016 21:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde koupit kolo ????
V obchodě sem byl, a velký dík jelikož jsem sehnal ještě před štědrým dnem co jsem potřeboval a s obchodem jsem více než spokojený!!!

Odpověď
PavlinaBa | 24.1.2017 11:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde koupit kolo ????
Musím říct že mě zaujalo že při pouhé registraci mám v již zde zmíněném obchodě s koly 5% slevu,protože 5% dolů z ceny vám jen tak někde nedaj.Jak to půjde taky tam zavítám:)

Odpověď
Veronika | 26.1.2017 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den,ta sleva patří na veškeré zboží u nich?

Odpověď
PavlínaBa | 8.2.2017 11:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Platí to na všechno kromě toho zboží co je už v akci,na to se ta sleva nevztahuje,alespoň takhle jsem to já pochopila

Odpověď
Nikola | 13.2.2017 10:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pochopila jste to správně,mám v bikegallery taky registraci a mám i tu jejich věrnostní kartu,obchod je boží já tu strašně ráda nakupuju když je třeba dokoupit nějaký sportovní vybavení

Odpověď
Emula87 | 28.9.2021 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde koupit kolo ????
Já jsem si kolo koupila na https://www.cyklosvec.cz/nexelo a manžel vzápětí pak ještě objednal nějaké cyklodíly Nexelo. Říkal, že se mu totiž v době objednávání mého nového kola přetrhl řetěz, a tak že udělá výměnu. No já mu do toho nevidím. Nechápu ani, jak se něco takového jako pevný řetěz může přetrhnout. Vždyť od toho tam jsou ty zobáčky ne?

Odpověď
ivanka087 | 31.1.2022 19:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde koupit kolo ????
Dětem budu kupovat silniční kolo. Vyberu si asi na www.sportli.sk/kategorie/cyklistika-68/. Mají tam totiž obrovský výběr, který přesně potřebuji. Anežce koupím asi nějaké červené a Adámkovi hnědé. To jsou totiž jejich oblíbené barvy. Narozeniny mají v březnu, tak to rovnou vyzkoušíme někde na cyklostezce.

Odpověď
Lucka | 21.4.2022 23:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde koupit kolo ????
Vzhledem k tomu, že máme doma dvojčátka, tak jsme samozřejmě museli před létem pořídit kola dvě a rozhodně jsme za ně nechtěli utratit moc peněz, jelikož jsou to kola dětská, ze kterých beztak za rok nebo dva vyrostou a bude třeba koupit nová. Našli jsme si tedy přes internetové stránky https://slevovykupon.net/ slevové kupony na eshopy se sportovním vybavením a vybrali rozumnou variantu :-)

Odpověď
Monika | 11.5.2025 21:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde koupit kolo ????
Nikdy by mě nenapadlo, že mě bude tolik bavit sledovat svoje sportovní výkony, ale chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ mě fakt nadchly. Na kolo jsou skvělé. Zapnu režim jízdy a hodinky mi pak přesně ukážou, kolik kilometrů jsem ujela, jaké jsem měla tempo a jak dlouho jsem šlapala. Záznamy se ukládají do aplikace, kde mám všechno krásně přehledné. Často porovnávám trasy z minulých týdnů a snažím se zlepšovat. Je to super motivace i zpětná vazba.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné