| Darování vajíček - diskuze na toto téma |
Maminky, byla některá z vás na IVF na Zlínské IVF Klinika Zlín. Zajímá mě, jak jsme byly s péčí spokojené? Jde mi o darování vajíček. Děkuju moc za každé info.
Janička | 29.10.2019 19:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíčekDobrý den, já jsem na https://www.ivf-zlin.cz/ darovat byla a jsem nadšená. Perfektní, nadstandartní péče, která se jen tak nevidí. Opravdu jsem byla moc spokojená. Pokud uvažujeě nad dárcovstvím, pak ti tuto kliniku mohu jedině doporučit. Odpověď Nanny | 18.11.2019 14:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíčekJaničko, jaké jsou prosím podmínky darování na IVF klinice Zlín? Docela mě darování zajímá, šla bych taky, ale nevím, zda splňuju podmínky. Odpověď Anka | 29.11.2019 23:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíčekAhoj, darovala jsem a byla jsem na na IVF klinice Zlín. Tuto kliniku můžu jen doporučit. Cítila jsem se zde moc příjemně.
Odpověď Ella | 25.2.2020 13:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíčekAhoj a kde jsi byla darovat? A jak to probíhá? Zrovna taky uvažuju, že bych šla darovat... Jen o tom nic moc nevím, tak budu ráda za každí info.
Odpověď Anka | 17.5.2020 22:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíčekByla jsem tady na té klinice www.ivf-zlin.cz kde najdeš i informace jak to celé probíhá a co všechno je potřeba splňovat aby ses mohla stát dárkyní. Jinak bolestivá ta vyšetření nejsou, jenom ti to může být třeba nepříjemné, záleží jak takové věci snášíš :) Odpověď Markéta | 19.5.2020 14:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíčekMohla bych se vědět jestli je tady ta věc hodně nákladná ? Odpověď Karla | 2.7.2020 08:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíčekAhojky, já jsem byla darovat zatím dvakrát. Je mi 23 a přijde mi to jako krásný skutek. Je spousta neplodných párů a i kdybych alespoň jednomu měla pomoct, tak to stojí za to. Jinak ty uvažuješ? Určitě ti doporučím liniku IVF klinika Zlín. Tam jsem byla já a rozhodně jsem byla nadmíru spokojená.
Odpověď Markéta | 13.7.2020 20:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíčekDěkuji moc, v klinice mám jasno a je to rozhodně ivf Zlín, nikde jsem na ně nenašla nic negativního, ba naopak. Už mám i termín, tak tam se potom určitě dozvím víc :) Odpověď alena | 15.7.2020 12:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíčekahoj holky, chci se zeptat na vaše zkušenosti s klinikou www.ivf-zlin.cz Odpověď sára | 16.7.2020 12:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíčekpodle toho, co jsem četla a co jsem si sama vyzkoušela, jsou všichni s klinikou ve Zlíně moc spokojení, takže jestli přemšlíš o klinice, tahle bude určitě dobrou volbou :-) Odpověď alena | 20.7.2020 11:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování vajíčekděkuji a ty si tam byla přímo darovat nebo si tam řešila něco jiného? Odpověď sára | 5.8.2020 11:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Darování vajíčekjá jsem tam byla přímo darovat a uvažuji o tom, že bych šla znovu Odpověď alena | 12.8.2020 12:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Darování vajíčekaha, to můžeš jít darovat i víckrát? to jsem ani nevěděla, takže bylo asi všechno dobrý, když chceš jít znovu, že? Odpověď sára | 17.8.2020 13:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Darování vajíčekano, všechno bylo fajn a přístup na klinice taky, sestra s nimi teď řeší problém s otěhotněním a asi proto bych chtěla jít darovat znovu Odpověď lenka | 19.8.2020 12:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíčekahoj holky, co všechno darování obnáší, jsou nějaká kritéria, která musím splnit? Odpověď kája | 2.9.2020 12:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíčekano, nějaké omezení tam je, zkus se podívat sem na stránky www.ivf-zlin.cz, taky o tom teď něco zjišťuji Odpověď lenka | 9.9.2020 12:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování vajíčekDěkuji a ty chceš jít taky darovat? na tu kliniku ivf Zlín? Odpověď kája | 17.9.2020 20:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Darování vajíčekjá už jsem tam darovat byla, možná půjdu ještě jednou, už mám po dětech a myslím, že je to dobrý skutek Odpověď lenka | 4.10.2020 13:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Darování vajíčektakže můžeš jít darovat i víckrát? já myslela, že to jde jen jednou a i to obnáší běh na dlouhou trať Odpověď kája | 12.10.2020 13:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Darování vajíčekmůžeš jít klidně víckrát, sice to pokaždé nějakou chvilku celé trvá, ale není to nic hrozného Odpověď |