| Postýlka - diskuze na toto téma |
Holky, já zrovna teď budu kupovat postýlku pro mimi… Už mám vybranou. Nebudu vás zatěžovat tím, jakou… Prostě se mi líbí a to je důležité. Co mě ale zajímá je to, zda máte zkušenosti s obchodem Babyplace… Vím, že jsou v Ostravě, ale já bych nakoupila na e-shopu... Zkušenosti?
Veronika | 5.2.2022 17:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | PostýlkaJaké spinkání je podle vašeho názoru nejlepší připravit pro miminko? Pro čerstvě narozené miminko? V čem vám doma spává? Odpověď Klaudie | 8.2.2022 18:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PostýlkaJá jsem pro naše dítě vybrala dřevěnou kolébku, která se houpe dopředu, dozadu i do stran. Perfektní pro dítě, když má třeba neklidné spaní, tak stačí jen pohoupat. Koupila jsem ji kompletně i s kvalitní matrací a jsem z ní opravdu nadšená. Odpověď Veronika | 10.2.2022 12:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: PostýlkaJakou a kde jste tu kolébku brala? Kolik jste za ni dala? Odpověď Klaudie | 13.2.2022 17:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: PostýlkaKoupila jsem perfektní kolébku pro dítě, včetně nástavce, který umožní kolébku zvednout o 5 stupňů v hlavové části za necelých 8 tisíc https://www.zoras.sk/cs/produkt/kolebka-dreamer-premium/ Je to včetně matrace. Opravdu dobře udělaná a pevná. Prostě poctivě vyrobená Odpověď |