Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Postýlka

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Postýlka - diskuze na toto téma
Holky, já zrovna teď budu kupovat postýlku pro mimi… Už mám vybranou. Nebudu vás zatěžovat tím, jakou… Prostě se mi líbí a to je důležité. Co mě ale zajímá je to, zda máte zkušenosti s obchodem Babyplace… Vím, že jsou v Ostravě, ale já bych nakoupila na e-shopu... Zkušenosti?

Veronika | 5.2.2022 17:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Postýlka
Jaké spinkání je podle vašeho názoru nejlepší připravit pro miminko? Pro čerstvě narozené miminko? V čem vám doma spává?

Odpověď
Klaudie | 8.2.2022 18:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Postýlka
Já jsem pro naše dítě vybrala dřevěnou kolébku, která se houpe dopředu, dozadu i do stran. Perfektní pro dítě, když má třeba neklidné spaní, tak stačí jen pohoupat. Koupila jsem ji kompletně i s kvalitní matrací a jsem z ní opravdu nadšená.

Odpověď
Veronika | 10.2.2022 12:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Postýlka
Jakou a kde jste tu kolébku brala? Kolik jste za ni dala?

Odpověď
Klaudie | 13.2.2022 17:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Postýlka
Koupila jsem perfektní kolébku pro dítě, včetně nástavce, který umožní kolébku zvednout o 5 stupňů v hlavové části za necelých 8 tisíc https://www.zoras.sk/cs/produkt/kolebka-dreamer-premium/ Je to včetně matrace. Opravdu dobře udělaná a pevná. Prostě poctivě vyrobená

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné