| Hubnutí - diskuze na toto téma |
Holky, SOS :( Mám problém… A to - chci zhubnout, ale... Bohužel ale nevím jak! Jak jste se nadbytečnými kily popraly vy? Jako já docela intenzivne uvazuju na proteinovou dietou. Ale… Jakou zvolit? A taky… funguje? A co jídla? Ok?
Alča | 1.10.2019 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíJá jsem držela Prodietix a super! Chutná jídla, žádný pocit hladu. Jediný co, tak na začátku mě trochu trápila hlava, ale za dva bylo po problému. Tak jako ono se ani není čemu divit, že… Tělo odbourává cukr, tak to pocítíš, no.
Odpověď Lucie | 2.10.2019 22:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíMě se do žádných diet ani přípravků na hubnutí moc nechce, takže jsem se rozhodla pro liposukci https://www.aesthevita.cz/nase-sluzby/detail/2149-ultrazvukova-liposukce-bricha-vaser-lipo Odpověď Zdena | 11.10.2019 21:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutíLucko máte s klinikou už nějaké předchozí zkušenosti? Odpověď Lucie | 17.10.2019 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: HubnutíZdeni byla jsem tu jen na operaci s očními víčky, ale byla sem moc spokojená proto jsem zvolila i teď tuto kliniku Odpověď Sylvie | 23.10.2019 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Aesthevita PrahaTaké jsem tu byla na plastice a jsem z kliniky i z personálu tady nadšená Odpověď Barbora | 1.11.2019 21:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíLucie byla jste skrz ta oční víčka i na předoperačním vyšetření? A dělali vám to v celkové anestezii? Odpověď Lucie | 6.11.2019 00:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutíAno, dělali mi to v narkoze :) Odpověď Donna | 2.11.2019 18:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíAha, no jo, taky pravda. Nad tím, že by mi jídla nemusela chutnat, jsem nepřemýšlela. Ale tak je super, že se dají vyměnit :)
Odpověď Leona | 7.11.2019 14:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Aesthevita PrahaTady jsem si nechala dělat plastiku prsou a vše na jedničku. Moc se mi líbilo i prostředí kliniky Odpověď Ivana | 12.11.2019 21:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíPlastiku prsou bych chtěla taky ale nevím jestli nechat zvětšit implantáty nebo vlastním tukem, je to teď moje velké dilema Odpověď Klára | 26.11.2019 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutíIvano pokud nevíte pro který zákrok se rozhodnout tak já bych se poradila s plastikem.. Za sebe mám také zkušenost s Aesthevita, a na konzultaci mi tady p. Pilka vše moc hezky vysvětlil, řekl jaké mám možnosti a jaký mohu asi tak očekávat výsledek... mě to hodně pomohlo Odpověď Denysa | 30.11.2019 21:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíOsobně mám s plastikem Pilkou bezvadnou zkušenost. Plastika u něj mi dopadla na jedničku. Odpověď Erika | 3.12.2019 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | AesthevitaJsou tady ty konzultace před plastikou nějak závazné? Odpověď Denysa | 12.12.2019 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: AesthevitaDobrý den, konzultace tady závazné nejsou. Odpověď Nikola | 15.12.2019 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | AesthevitaMluvila jste na konzultaci s plastikem? Odpověď Denysa | 18.12.2019 20:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: AesthevitaDobrý den, ano na konzultaci byl přítomný pan doktor Pilka Odpověď Alexa | 21.12.2019 16:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | AesthevitaNedávno jsem podstoupila tady liposukci břicha a naprostá spokojenost. Vše proběhlo přesně podle mých očekávání Odpověď Domča | 31.12.2019 14:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: AesthevitaZa mě s Aesthevita taky bezvadná zkušenost Odpověď Helča | 8.9.2020 22:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíO těch proteinových dietách už jsem slyšela a prý to funguje. Osobní zkušenost ale nemám. Mně třeba s redukcí váhy hodně pomohlo to, že jsem omezila rafinované cukry. Ty teď nekonzumuji prakticky vůbec. Dost to pomohlo. Mimo jiné ale teď už naštěstí nemám tak vysoké riziko cukrovky jako dřív. Podle toho, co jsem četla tady https://www.biomag.cz/diabetes-cukrovka/ je právě nadváha a obezita jednou z hlavních příčin cukrovky. Odpověď Simona | 18.2.2021 13:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutíholky, pomáhá vám něco na celulitidu? Odpověď lenka | 19.2.2021 13:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hubnutízkus nějaké přírodní produkty, krémy z drogérky mi taky nepomáhají, ale když si koupíš nějaké kvalitní přírodní gely nebo doplňky, je to úplně o něčem jiném
Odpověď simona | 21.2.2021 13:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Hubnutíale jaké, ty sis kupovala co přímo?
Odpověď lenka | 23.2.2021 12:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Hubnutípodívej se na deadiacosmetics, nejlepší bude, když jim přímo napíšeš, porádí ti, co pro tebe bude nejlepší Odpověď JaneX | 21.6.2024 15:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: HubnutíCelé hubnutí by mi mohlo... no, asi všichni víme co. Vyřešila jsem to tak, že jsem si na https://www.lasilueta.cz/pasky/ koupila dámský široký pásek a ten zadek jsem si ještě víc přiznala. Co bych se styděla za to, že jsem trochu narostla. Jsem větší už od mala. Samozřejmě jím zdravě a sportuji, ale je fajn si přiznat, že ne všichni máme postavu atleta. Odpověď Lída | 9.11.2021 16:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíDiety nejsou úplně to pravé a to z toho důvodu, že u nich člověk dlouho nevydrží a následně se vrátí k původnímu stravování. Je lepší se spíš stravovat zdravě a ubrat na porcích ;) a to jde ruku v ruce s pohybem, který je taky důležitý proto, aby si zhubla. Držela jsem stravu jak jsem měla, ale pořádné výsledky jsem viděla až jsem začala 4x týdně běhat na páse :) Odpověď Tereza | 21.11.2021 15:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutíTaky jsem začala chodit do posilovny, ale dle všeho nám to nejspíš zavřou a já budu zpátky na čísle, na kterém jsem byla, takže nic jiného než jít do diety mi asi nezbyde :( Odpověď Lída | 25.11.2021 13:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: HubnutíNepřemýšlela si o tom, že by sis pás pořídila domů ? :) Zkus kouknout na fitham jestli je to v tvých finančních možnostech a zvaž to. Já jsem za to ráda, že nemusím mezi lidi vzhledem k tomu, co se děje. Odpověď Tereza | 17.12.2021 11:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: HubnutíJako napadlo mě to, ale rozhodně nemám tolik peněz, abych si koupila stejné dělo, co mají v posilovnách .. Odpověď Míša | 4.2.2022 10:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: HubnutíTak konkrétně trinfit má vymakané stroje za slušné ceny ;) koukni https://www.fitham.cz/trinfit-gara-t250 Odpověď Eva | 25.2.2022 17:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíAhojky, mě moc moc pomohla dieta nupo, kterou jsem si objednávala tady: https://nupo.com/cz/ je to nízkokalorická dieta já si koupila balíček na dva týdny po kterém byly nějaké výsledky znát a pak už si dokupovala různé šejky, nebo ty jejich polévky jsou vynikající.. Opravdu nápoje super zasytí a chuťově jsou výborné :-) Odpověď Áďa | 27.2.2022 23:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hubnutínupo znám a je super, také ho mohu doporučit :-) Odpověď Eliška | 3.3.2022 15:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíJedna moje kamarádka má obavy z piercingu. Studuje si všelijaké články jak na piercing třeba na napovime.cz/navod/jak-na-piercing/ protože se obává různých zánětů v případě, že by rychle ubrala na váze. Myslíte si že se něco takového může stát a nebo má být v klidu, zkušené maminky?
Odpověď Iva | 28.9.2022 22:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíKoukni se na eshop ketodiet.cz je to super keto dieta která je opravdu účinná mám ji já i ségra vyzkoušenou a opravdu ji můžeme doporučit :-) Odpověď Monča | 29.11.2022 00:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíJestli ti mužu poradit tak vyzkoušet https://www.ketodiet.cz/ je super a opravdu zatočí s kily navíc :-) mám s ní bohaté zkušenosti, pěkně jsem díky ní zhubla a mohu ji vřele doporučit :-) Odpověď Alex | 30.11.2022 14:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíChtěla bych jít na liposukci, kdo jste byl tak prosím sdílejte zkušenost, děkuju.
Odpověď Pavla | 30.11.2022 15:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutíJá jsem byla na liposukci v Praze na ABClinic a rozhodně to stojí za to. Pan doktor Patzelt byl vynikající a výsledek předčil moje očekávání. Mají teď dokonce konzultaci zdarma a slevu na operaci ;)
Odpověď Renča | 20.12.2022 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíVyzkoušej dietu od ketodiet.cz, ta je suprovní, moc mi pomohla.. Věřím že pomůže i tobě :-) Odpověď Katka R. | 15.5.2023 11:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíJá jsem teda zkoušela různé, ale nejvíce mi teda sedla dieta od Ketofit. Má nejméně sacharidů a hubnutí je díky tomu rychlejší. Potřebovala jsem shodit kila po porodu, co se mi nepovedlo během kojení. Vypočítala jsem si na stránce BMI a dle toho si pak vybrala dietu. :) Odpověď Janka | 17.5.2023 09:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutíA jíš to pořád? Já jsem nad ní přemýšlela, protože jsem ji viděla v reklamě, ale bojím se, že ji budu muset jíst pořád abych nenabrala kila zpátky. :( Odpověď Katka R. | 25.5.2023 11:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: HubnutíKupuji si jen už tenhle balíček https://www.ketofit.cz/produkt/proteinova-keto-dieta-balicek-4-tydny. Ten je tedy i do první i druhé fáze, já už ji mám hlavně na udržování, když mě honí mlsná nebo třeba v létě v období grilování atd. Jinak jsem se naučila vařit podle LC a kila nahoru nešla, maximálně dvě tři kila, pokud najedete na klasickou stravu, ale pokud se budete řídit stále LC a do toho přidáte i občas věci od KF, tak je to udržitelné. :) Odpověď Eva | 28.5.2023 23:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíBezvadná dieta je ta od ketodiet.cz tu mám moc ráda.. pořád tam nakupuju něco dobrého.. držela jsem jejich dietní plán a zhubla skvělých 10 kilo.. a co je hlavní šlo to uplně samo.. :-) Odpověď Alžběta | 29.5.2023 22:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutísuprová je z ketodiet.cz tu jsem měla a opravdu díky ní hezky zhubla na požadovanou velikost :-)) Odpověď Gabča | 17.4.2024 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíAhoj, mně se po mnoha neúspěšných pokusech podařilo konečně zhubnout s https://mixslim.cz. Musíš mít samozřejmě pevnou vůli, ale jídla jsou dobrá a za chvíli ti ani nepřijde, že seš na dietě. Odpověď Sabina Mal. | 23.6.2024 17:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutíjá mohu doporučit bezhladoveni.cz, přes tyhle stránky jsem si našla výživového poradce, který mě provedl stravovací změnou a celkovou proměnou :) naučila jsem se uplně jinak vařit, jím víckrát za den, je po hladu, po unavách...a stačilo fakt malinko , jen jsem se v tom sama plácala Odpověď Klára | 28.7.2025 11:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíNikdy jsem nebyla sportovní typ, ale věděla jsem, že bez pohybu to nepůjde. Cítila jsem se unaveně, bez energie. Řekla jsem si, že s tím musím něco udělat. Dlouho jsem hledala způsob, jak se motivovat, až jsem narazila na https://www.armodd.cz/armodd-prime-3-gps-rose-gold/ Hodinky mi hned padly do oka, protože jsou krásné, jemné, ale zároveň plné chytrých funkcí. Začala jsem se pomalu hýbat. Nejdřív jen krátké procházky, pak lehké cvičení doma. Hodinky mi každý den ukazují aktivitu, srdeční tep i počet kroků. Když vidím, jaký mám progres, chci pokračovat. Aplikace v mobilu mi pomáhá sledovat výsledky. Teď už cvičím pravidelně několikrát týdně a hodinky mě v tom nepřestávají podporovat.
Odpověď |