Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 03. června 2026, svátek má Tamara, zítra Dalibor
Vyhledávání

Diskuse - Sex

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Sex - diskuze na toto téma
Chtěla bych se zeptat. Jaký produkt se vám doma osvědčil na podporu erekce? Jde mi ale o to, aby byl šetrný a vhodný pro kardiaky?

Adéla | 6.10.2019 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sex
Chtěla bych domů koupit nějaké erotické pomůcky, v posteli už je to s přítelem trochu nuda.. Jen nevím kde koupit.. do kamenného obchodu se mi nechce a padl mi do oka tento eshop https://e-kondomy.cz/

Odpověď
Františka | 13.10.2019 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sex
Za sebe můžu doporučit, odtud mi chodí balíčky diskrétně bez názvu obchodu takže se nemusím stydět za to co si objednávám před dopravcem

Odpověď
Síma | 23.2.2021 22:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Sex
partner si pravidelně ze supererekce pořizuje na podporu erekce gel, tušim, že se jmenuje Runner a zatím nikdy nezklamal

Odpověď
Nikol | 21.10.2019 20:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
E-kondomy
Jak dlouho trvá než vám odtud přijde domů balíček? Eshop mě zaujal, mají obrovský výběr

Odpověď
Františka | 27.10.2019 15:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: E-kondomy
Všechno mi přišlo už do dvou - tří dnů od objednání

Odpověď
Matěj | 18.1.2021 20:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Užíval jsem si sex několikrát týdně, často jsem střídal partnerky, měl jsem to prostě rád. Po 40 jsem začal mít problém s erekcí, a tento problém už se táhne dva roky. Postaví se mi většinou bez problému, ale také rychle ochabne. Nejsem tak schopný normálního styku nevím co s tím...

Odpověď
Síma | 23.2.2021 22:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
partnerovi z eshopu supererekce.cz dochazí objednávka vždy do 3 dnů od objednání například

Odpověď
Michala | 3.12.2019 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sex
ten runner efekt rozhodně má .. koupil si ho po konzultaci s lékařem. nástup byl rychlý a výdrž teda taky

Odpověď
Jana Drlíková | 3.2.2021 01:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Runner se u manžela též osvědčil, nejen že skvělá cena, ale i rychlý účinek

Odpověď
Sindy | 22.1.2020 16:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sex
Nevíte jak funguje ta vakuová pumpa ? Vydrží po něm penis dlouho tvrdý nebo ne ?

Odpověď
Michala | 29.1.2020 16:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ano vydrží, pokud partner nemá problémy s erekcí, to je potom na prd a výsledný efekt stojí za pendrek, jako u nás. Takže jsme tomu museli pomoct přípravky na podporu erekce.

Odpověď
Gabriela | 2.2.2020 22:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Sex
My používáme i přípravek na podporu erekce i pumpu a je to mazec ! Vřele doporučuju !

Odpověď
Michala | 28.2.2020 14:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Sex
Jakou máš zkušenost s tou pumpou ? Vždycky jsem to na chlapovi chtěla vyzkoušet. Je tam hodně velký rozdíl ve velikosti po použití ?

Odpověď
Jana Drlíková | 3.2.2021 01:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Sex
to je asi případ od případu, manželovi doktor doporučil gely, tak vybral ze supererekce gel Runner a učinek okamžitý

Odpověď
Jarka | 2.3.2020 20:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sex
Holky, na tom shopu jsem našla simulátor orálního sexu... A tak mám dotaz. Máte ho od tam některá? Jak se vám osvědčil?

Odpověď
Vendy | 30.3.2020 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dostala jsem ho od přítele a jsem s ním moc spokojená, objednával mi ho z eshopu ekondomy a když vidím, že mu nevadí, že mám takovou hračku doma, tak si určitě objednám další :)

Odpověď
Lenka | 29.11.2020 23:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Musím říct, že už mě to hodně omrzelo mít kluky jen na sex. Hledala jsem už konečně pořádný fungující vztah a podařilo se mi najít si suprového přítele na službě rychlého rande https://www.rychlerande.com/rychle-rande-plzen.html Je to fajn, protože si můžete vybírat i podle věkové kategorie a podle toho se zúčastnit. Na každého máte 5 minut a poznala jsem tam několik fajn mužů

Odpověď
Erika | 19.8.2022 19:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sex
Tyjo, tak právě s tou erekcí má teď poslední dobou manžel taky celkem problémy. Já jsem si o tom teď hodně četla a na jednom fóru jsem se dočetla, že je na to prý hodně účinná kamagra. Koukala jsem, že to mají například tady: https://www.kamagralove.net/ Co myslíte? Má něco takového smysl? Máte třeba někdo osobní zkušenost?

Odpověď
Vanda | 17.11.2022 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sex
Já bych poradila se podívat na www.e-kondomy.cz, které mají obrovský výběr věci pro bezpečný sex nebo jeho oživení.

Odpověď
Jolča | 25.11.2022 21:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na e-kondomy nakupuji také, je tam největší výběr a vždy najdu něco podle představ.

Odpověď
Vanda | 30.11.2022 19:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já tam nakupuji vždy na nějakou příležitost. Pro oživení nějakou hračku.

Odpověď
Iva | 30.11.2022 19:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jakou erotickou hračku byste doporučili pro začátek?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné