Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 04. června 2026, svátek má Dalibor, zítra Dobroslav
Vyhledávání

Diskuse - Erekce

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Erekce - diskuze na toto téma
Holky, je něco na podporu libida u chlapa? Docela bojujeme s erekcí… Tak jsem si hledala, co by mohlo pomoct. No a zajímalo by mě, zda němá někdo prosím zkušenosti s tobolkami Erectan ManLONG? Jaký je jeich účinek? A jsou šetrné?

Marie | 7.10.2019 00:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Erekce
Co říkáte na eshopy s erotickými pomůckami? https://e-kondomy.cz

Odpověď
Lenka | 13.10.2019 20:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Erekce
Marie pokud jde o mě tak si odtud sem tam něco objednám abych to doma oživila v posteli a jsem spokojená. Nevidím na tom nic špatného, používat erotické pomůcky

Odpověď
Lenča | 22.12.2020 01:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Erekce
já jsem ráda, když manžel dosáhne erekce, naštěstí kupuje ze supererekce přípravky, tak se mi ulevilo, že ji dosáhne, ale pomůcky, na to zatím chvíle nepřišla

Odpověď
Evicka | 3.12.2019 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Erekce
Nemáte vyzkoušené nějaké přípravky ? Buď se dají koupit na osvědčeném eshopu nebo ať se poradí s lékařem. Není ani první ani poslední, který má takový problém.

Odpověď
Daniela | 22.1.2020 16:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Erekce
Když vím, že s mužem budeme dovádět dýl, tak použije tohle a je to perfektní ! www.e-kondomy.cz/afrodiziaka-a-feromony/afrodiziaka-pro-muze/joydivision-eropharm-taurix-extra-strong-specialni-krem-na-penis-40ml

Odpověď
Natali | 23.1.2020 14:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dívala jsem se tady na ten eshop www.supererekce.com ten vypadá, že se na tuhle problematiku přímo specializuje tak spíš přemýšlím, že bych chlapovi objednala něco odsud.

Odpověď
Lenča | 22.12.2020 01:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
odtud mám dojem manžel objednává na erekci delší dobu gel Runner a tablety Red Power

Odpověď
Samanta | 2.2.2020 16:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dívala jsem se na ten eshop ekondomy a spíš by mě zajímala ta vakuová pumpa, má na erekci hodně velký vliv ?

Odpověď
Natali | 3.3.2020 21:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
U zdravého muže určitě ano, ale když má poruchu erekce, tak to bohužel nestačí a je potřeba nějaký povzbuzovač.

Odpověď
Alisa | 3.3.2020 23:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
My si vakuovou pumpu nemůžeme vynachválit a pokud chlapovi funguje vybavení jak má, tak mi věř, že si to užijete oba dva. když by si chtěla něco takového pořídit, tak tahle je super www.e-kondomy.cz/pipedream-beginner-s-power-pump-vakuova-pumpa

Odpověď
Lea | 30.3.2020 22:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Erekce
Má to vliv ta vakuová pumpa i na zlepšení erekce nebo ne ?

Odpověď
Alisa | 31.3.2020 09:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Erekce
Rozhodně má a když si to zadáš do vyhledávače, tak se to i doporučuje. Co bych možná ještě vyzkoušela tu vakuovou pumpu v kombinaci s afrodisiaky ;)

Odpověď
Karla | 7.4.2020 18:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Erekce
Lepší je koupit něco na erekci, protože i při použití vakuové pumpy nedojde k tomu, aby erekce vydržela ;)

Odpověď
Lenča | 22.12.2020 01:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Erekce
např. toto používá manžel a cca do hodiny dosáhne erekce www.supererekce.com/11-runner-gel-5-kusu.html

Odpověď
Jarek | 14.2.2021 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Erekce
S tímto konkrétním přípravkem zkušenost nemám, ale zato mám velké zkušenosti s dalšími přípravky na podporu erekce. Začal jsem to řešit ve chvíli, kdy mi už třetí partnerka řekla, že to za moc nestojí. Proto jsem začal zkoušet různé přípravky, ale výdrž byla pořád stejná. Nakonec jsem ale našel stránky https://www.kamagris.com/ , ze kterých pravidelně objednávám přípravek, který se jmenuje kamagra. Až tenhle přípravek mi opravdu pomohl a moje nynější partnerka si to také nemůže vynachválit.

Odpověď
Leona | 9.5.2021 20:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Erekce
Doplňků je hrozně moc když jsem se dívala na internetu a vybírala nějaký pro manžela. Nakonec jsem se rozhodla tady pro ten https://www.amarex.cz/ protože nejsem za ty chemicky našlapané tablety a myslím si, že v tomto případě se nedají brát dlouhodobě, kdežto tady ty na přírodní bázi ano.

Odpověď
Barča | 22.5.2021 20:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Erekce
Jak tady ty přírodní přípravky účinkují ?

Odpověď
Leona | 27.5.2021 21:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Erekce
Konkrétně ten co tady o něm píšu tak jak nástup tak i účinek je parádní.

Odpověď
Terka | 18.12.2021 23:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Erekce
Ahoj. Taky jsme přesně tohle téma nedávno řešili doma. Příteli se o tom moc nechtělo mluvit, ale nakonec sám uznal, že jeho erekce prostě není taková jako bývala. Tak jsme se to rozhodli nějak řešit. No a mně se podařilo narazit na srovnání, kde mají nejlepší léky na erekci - https://www.zivotavyziva.cz/leky-na-erekci/ Doporučuju mrknout. Koupili jsme ten, co v tom testu dopadl nejlépe a zabralo to.

Odpověď
Petra | 18.4.2026 09:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Erekce
Můj muž začal být poslední dobou hodně bez energie a postupně se to promítlo i do našeho intimního života. Hodně ho to trápilo a snažil se to řešit pilulkami, ale bez většího efektu. Nakonec jsme si řekli, že to chce změnu od základu. Má nadváhu a minimum pohybu, takže začal víc chodit. K tomu jsem mu pořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-roundz-7-gps-cerna/ Díky nim má přehled o své aktivitě a všechno sleduje v aplikaci v mobilu. AI funkci si oblíbil hlavně na rychlé dotazy, třeba když ho něco napadne během dne. Postupně se cítí líp a má víc energie, což je znát i na jeho náladě.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné