| Mixer - diskuze na toto téma |
Ahojky, touzžím po novým mixeru :) Jen nevím, po jaké značce sáhnout. Ten starý, ještě po mamce, je sice držák, ale už bych si zasloužila nový. No a dneska nevím, po jaké značce sáhnout, aby mi vydržela :(
Petra | 10.10.2019 17:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | MixerMáme doma značku Orava, určitě se na ně mrkni. Mají je za dobrou cenu. Odpověď Michaela | 15.10.2019 09:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: MixerA který mixer od nich máte? dívám se a mají jich na výběr docela dost Odpověď Petra | 20.10.2019 10:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: MixerPřesně tento https://www.mall.cz/mixery/orava-rm-212 , naprosto dostačující, navíc nezabírá vůbec místo,takže i praktický na prostor Odpověď Michaela | 21.10.2019 10:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: MixerNějaký takový by mi asi stačil.A se značkou Orava máš i jiné zkušenosti? Odpověď Petra | 23.10.2019 11:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: MixerOd Oravy toho máme více, se vším jsme spokojeni. Mají fakt příjemné ceny a výrobky nám vydržely vždycky dlouho. Odpověď Michaela | 29.10.2019 09:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: MixerPrávě se dívám, že mají více fajn věcí, které bych klidně na Vánoce pořídila. Odpověď Petra | 31.10.2019 08:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: MixerMě taky překvapil, že mají takový velký věběr a taky nejsou předražení. Odpověď Olga | 11.7.2020 19:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MixerNo vzhledem k tomu, jak mají to elektro kvalitní, tak jsou opravdu hodně dostupní. Jejich mixéry mám několik let a naposledy jsem si pořídila kontaktní gril a ten je fakt boží, nechápu jak jsme bez něj mohli být tak dlouho. Odpověď Renča | 21.7.2020 15:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MixerS jak moc malými kousky si ten mixér dokáže poradit ? Odpověď Olga | 2.8.2020 18:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MixerHele jsem v tom schopna pomlet oříšky úplně na prášek, takže to zvládne i fakt malé kousky bez toho aniž by ti tam zůstávaly nějaké větší kousky Odpověď Renča | 17.8.2020 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MixerObjednala jsem si včera nakonec tady tento www.orava.eu/cz/multifunkcny-rucny-mixer-3-v-1-800w-rm-800-b, tak jsem zvědavá až mi přijde a vyzkouším ho :) snad s ním budu spokojená Odpověď Evča | 22.8.2020 13:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MixerMám úplně ten samej a pecka je to. Určitě si ještě pořídím ten jejich velký, protože ho stopro využiju a jestli bude fakčit stejně jako ten malý, tak to bude bomba Odpověď Laura | 3.9.2020 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MixerTakže myslíte, že když mám ten jejich tyčový mixér, tak je zbytečné kupovat ten smoothie ? Odpověď |