| Exekuce na domě Praha pomoc - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, prosím co se dá dělat s exekucí na domě? je už jasné, že to skočí do dražby? a mě z toho nic nezůstane? Marcela | 12.10.2019 15:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Exekuce na domě Praha pomocJá jsem řešila s realitní kanceláří prodej bytu, který byl v exekuci. Realitní kancelář exekuci vyplatila, a byt se prodal za normální tržní cenu, takže mi z toho zůstalo hodně peněz, myslím si, že kdyby se dražil, tak by to takhle dobře nedopadlo. Odpověď Monika | 14.10.2019 16:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Exekuce na domě Praha pomocTohle by mi moc pomohlo, abych nezůstala úplně bez prostředků, která realitní kancelář to řešila? Odpověď Marcela | 16.10.2019 16:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Exekuce na domě Praha pomocPodařilo se mi to vyřešit pomocí makléřky z realitní kanceláře www.edoxreality.cz, doporučuji si zavolat na jejich bezplatnou linku, kde se na všem v klidu domluvíte 800 503 305 Odpověď Petr | 31.1.2020 19:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Exekuce na domě Praha pomocNo, obávám se, že v takovém případě toho bohužel moc dělat nemůžete. Jestli pro vás můžu mít jeden tip, tak pokud budete chtít do budoucna svůj majetek před něčím takovým ochránit, tak se docela vyplatí založit například sverenecky fond. Ten je možné založit například u https://www.alphacitizen.com/cs/ Odpověď |