Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 01. dubna 2026, svátek má Hugo, zítra Erika
Vyhledávání

Diskuse - Exekuce na domě Praha pomoc

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Exekuce na domě Praha pomoc - diskuze na toto téma
Ahoj holky, prosím co se dá dělat s exekucí na domě? je už jasné, že to skočí do dražby? a mě z toho nic nezůstane?

Marcela | 12.10.2019 15:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Exekuce na domě Praha pomoc
Já jsem řešila s realitní kanceláří prodej bytu, který byl v exekuci. Realitní kancelář exekuci vyplatila, a byt se prodal za normální tržní cenu, takže mi z toho zůstalo hodně peněz, myslím si, že kdyby se dražil, tak by to takhle dobře nedopadlo.

Odpověď
Monika | 14.10.2019 16:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Exekuce na domě Praha pomoc
Tohle by mi moc pomohlo, abych nezůstala úplně bez prostředků, která realitní kancelář to řešila?

Odpověď
Marcela | 16.10.2019 16:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Exekuce na domě Praha pomoc
Podařilo se mi to vyřešit pomocí makléřky z realitní kanceláře www.edoxreality.cz, doporučuji si zavolat na jejich bezplatnou linku, kde se na všem v klidu domluvíte 800 503 305

Odpověď
Petr | 31.1.2020 19:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Exekuce na domě Praha pomoc
No, obávám se, že v takovém případě toho bohužel moc dělat nemůžete. Jestli pro vás můžu mít jeden tip, tak pokud budete chtít do budoucna svůj majetek před něčím takovým ochránit, tak se docela vyplatí založit například sverenecky fond. Ten je možné založit například u https://www.alphacitizen.com/cs/

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné