Internetové sluby pro školy
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 08. října 2026, svátek má Věra, zítra Štefan a Sára
Vyhledávání

Diskuse - sušička prádla

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
sušička prádla - diskuze na toto téma
ahoj, jakou značku sušičky by jste mi doporučily? myslím splidní poměr cena x výkon :)

Verča | 15.10.2019 09:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
sušička prádla
Máme domanově sušičku značky Orava, zatím velká spokojenost.

Odpověď
Petra | 20.10.2019 10:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: sušička prádla
Můžu poprosit o název modelu nebo rovnou libovolný odkaz, abych se podívala?

Odpověď
Verča | 21.10.2019 10:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: sušička prádla
Určitě, posílám, aby jsi se koukla https://susicky.heureka.cz/orava-dry-800/?cs=exasoft-cz&gclid=Cj0KCQjwrrXtBRCKARIsAMbU6bH0rQYkMwbkgunVZ6Vugbfm9bAsoXjOJJBXE23Loqvvm55Yyyu1xHgaAtJVEALw_wcB

Odpověď
Petra | 23.10.2019 11:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: sušička prádla
Já se nějak odborně sušičkách nevyznám, ale popisově je tato fajn a o i cenově teda. Suší dobře?Co všechno do ní dáváš? Je náročná nějak údržba?

Odpověď
Verča | 29.10.2019 09:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: sušička prádla
Je to praktické, jednoduché,usnadnilo mi to spoustu starostí a ušetřilo hodně času. DOporučuji všemi deseti!

Odpověď
Daniela | 5.12.2019 12:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: sušička prádla
Mají normálne set sušička+ pračka, koupili jsme na Vánoce

Odpověď
Alice | 11.12.2019 17:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sušička prádla
Set shání metaky na Vánoce, možná si ho koupíme až po nich, aby jsme ušetřili. Mají těch setů více? Nebo který máte přesně, prosím?

Odpověď
Daniela | 14.12.2019 10:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sušička prádla
Sušičku https://www.alza.cz/susicky/orava/18852767-v3908.htm a k tomu podobnou pračku.

Odpověď
Alice | 16.12.2019 15:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sušička prádla
Díky za odkaz, mrkneme na to :)

Odpověď
Silva | 31.10.2019 08:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
sušička prádla
Od této značky máme doma pračku a odšťavňovač, můžu doporučit, cenově nostupné a spolehlivé.

Odpověď
Gabča | 14.3.2020 16:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
sušička prádla
Taky máme sušičku od oravi, sice 14 dní, ale je naprosto úžasná a jsem s ní velmi spokojená www.orava.eu/cz/susicka-pradla-8-kg-dry-800

Odpověď
Erika | 6.4.2020 08:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to je super, že mají i eshop, protože mi dosloužila sušička a potřebuju novou a líbí se mi ta od oravi, hlavně cenově se pohybují velmi dobře

Odpověď
Gabča | 11.7.2020 15:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky se mi líbila ta cena a v poměru s výkonem je to fakt parádní kup :)

Odpověď
Janča | 21.7.2020 15:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Je dobré mít tu sušičku ? Docela nad tím přemýšlím, ale pořád se neumím rozhodnout jestli to není zbytečnost :/

Odpověď
Gabča | 2.8.2020 17:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rozhodně je lepší mít sušičku, ušetří ti to mraky práce s žehlením. Já jsem fakt vděčná za to, že něco takového je. Mám tady tuto a je super www.orava.eu/cz/susicka-pradla-8-kg-dry-800

Odpověď
Renča | 22.8.2020 13:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: sušička prádla
Když mám pračku od oravi a chci si pořídit ještě sušičku, tak nevíte jestli to jde dát na sebe ?

Odpověď
Gabča | 3.9.2020 23:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: sušička prádla
Pokud je to takhle od stejné značky tak ano jde ;)

Odpověď
Edita | 11.8.2022 20:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: sušička prádla
Nemají i kamennou prodejnu?

Odpověď
Renata | 28.4.2020 03:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
sušička prádla
No, já jsem třeba zastánkyní toho, že není nad přírodní sušení prádla na čerstvém vzduchu. Je ale pravda,že třeba v zimě něco takového moc nejde, takže přes zimu to řeším tak, že prádlo suším u topení. Mám takový šikovný sušák z https://www.emako.cz/pradlo/ který nezabírá moc místa, což je do našeho malého bytu úplně ideální.

Odpověď
Lenka | 17.9.2021 20:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
sušička prádla
U nás v elektru se mi nic nepodařilo vybrat tak se dívám po eshopech. Doporučily by jste mi nějakou značku ?

Odpověď
Verča | 16.8.2022 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co orava? Psala jsem tu o ní, elektro mají kvalitní a cenově dostupné :) navíc mají eshop, takže nemusíš řešit dopravu :)

Odpověď
Lenka | 23.8.2022 13:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No upřímně tady od té značky nic nemám, ale co jsem si procházela hodnocení, tak to mají hodně dobré a s největší pravděpodobností si ji budu objednávat právě tady od té značky.

Odpověď
Radka | 6.9.2026 08:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
sušička prádla
Naše sušička Electrolux, kterou používám poměrně často, se jednoho dne začala během programu vypínat. Zkoušela jsem ji několikrát znovu zapnout, ale problém se opakoval. Protože máme doma malé děti a sušičku využívám skoro každý den, potřebovala jsem opravu vyřešit co nejdříve. Obrátila jsem se na servis spotřebičů v Kladně https://www.servis-spotrebicu-kladno.cz/ a domluvila si návštěvu technika. Bylo pro mě pohodlné, že přijel přímo k nám a nemusela jsem řešit převoz tak velkého spotřebiče. Sušičku zkontroloval, našel příčinu problému a po opravě už zase normálně funguje. Líbilo se mi, že mi také vysvětlil, na co si dávat do budoucna pozor při používání a údržbě.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné