| dárek pro chlapa - diskuze na toto téma |
Čauky jdu si sem ptro radu, náš šéf bude mít narozeniny 40 a pozval nás všechny na oslavu, tak jsem se domluvili, že mu koupíme něco společně. Jen mě nic nenapadá, poradil mi tu někdo co mu pořídit? Chtěli by jsme něco co by ho nadchlo a nebylo to nic standartního :-D Alena | 17.10.2019 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | dárek pro chlapaJestli rád posiluje tak můžu doporučit dárkový poukaz z Fitham
Odpověď Mirka | 19.10.2019 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: dárek pro chlapaTo mne zaujalo, ten dárkový poukaz mají v jakých hodnotách?
Odpověď Alena | 26.10.2019 19:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: dárek pro chlapaMají v různých hodnotách, našla jsem v eshopu dárkové poukazy v rozmezí 100Kč až 5000Kč
Odpověď Bára | 19.10.2019 14:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | dárek pro chlapaA co mu dát zážitkový dárek? Myslím, že to každý ocenÍ!
Odpověď Božena | 23.10.2019 19:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: dárek pro chlapaNo tak to mě nenapadlo a ty máš s něčím zkušenost? Odpověď Bára | 29.10.2019 17:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: dárek pro chlapaNo já mám zkušenost s agenturou adrop, která se zabývá zážitky. Kupovala jsem tam už pár zážitků a vždy byli všichni spokojeni :-D Odpověď Helča | 8.11.2019 00:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | dárek pro chlapaFitham mne zaujalo také bych tam koupila nějaký dárek na Vánoce. Poukaz jste objednávala? Už vám přišel? Odpověď Jiřina | 26.11.2019 20:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: dárek pro chlapaHelčo také jsem do fitham objednávala dárkový poukaz a můj mužskej byl nadšenej!:) Přišel snad do dvou dnů
Odpověď Pavlína | 29.11.2019 20:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: dárek pro chlapaŽeny v jakých hodnotách je možnost ve Fitham dárkový poukaz koupit?
Odpověď Denisa | 18.11.2019 18:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | dárek pro chlapaJá třeba našim chlapům dávám dobrou pálenku, vždy to velmi ocení :-)) Odpověď Ema | 21.11.2019 08:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: dárek pro chlapaA to dáváš domácí pálenku? Odpověď Denisa | 26.11.2019 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: dárek pro chlapaNe domácí nemám, ale objevila jsem moc dobrou https://www.panalfred.cz/destilaty/karfikova-mandlova/ takže kupuji tuhle :-) Odpověď Ema | 29.11.2019 09:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: dárek pro chlapaTy jo mají tu dobrý výběr a máš vyzkoušené ještě nějaké? Odpověď Viola | 15.11.2020 04:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | dárek pro chlapaJá tedy raději dávám praktické dárky, které každý využije. Jeden kolega v létě slavil kulaté narozeniny, a tak jsme mu pořídili kvalitní koženou tašku do práce. Koupili jsme ji od značky https://www.qualitymodels.eu/
Odpověď Eva | 29.11.2020 17:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: dárek pro chlapaPokud rád sportuje, tak by určitě využil nějaké chytré hodinky, třeba tyto: https://www.smartomat.cz/armodd-slowatch-seda-se-stribrnym-kovovym-reminkem/ . Můj manžel má přesně takové a motivují ho k pravidelnému běhání.
Odpověď Denisa | 4.9.2021 15:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | dárek pro chlapaCo nějaké dárkové předměty, kde bude psáno Nejlepší šéf nebo naopak něco vtipného ? :) Odpověď Markéta | 17.9.2021 19:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: dárek pro chlapaTady ty dárky jsou nejlepší. U nás mám friedly atmosféru i s šéfem, takže jsme tomu uzpůsobili i dárek a udělali mu balíček s pochutinami a přidali tam pro pobavení půl litr na pivo, které šéf miluje. Jinak doporučuju kouknout tady na ten eshop, kde toho mají mraky www.nekupto.cz/darkovy-pullitr-pracant-roku-hobby/ Odpověď Mirka | 3.11.2021 21:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | dárek pro chlapaVzhledem k číslu které slaví bych mu koupila nějaký lepší rum :) Odpověď Lenka | 22.11.2021 10:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | dárek pro chlapaMuž má rád obrazy a sošky takže bych to viděla na dárek tohoto typu. Zrovna si vybavuje kancelář, tak se mu to určitě bude hodit. Odpověď Renata | 25.11.2021 19:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: dárek pro chlapaTak to zkus kouknout na e-utulný domov, tam mají moc hezké kousky :) Odpověď Marta | 4.11.2022 22:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | dárek pro chlapaPro chlapa jsem vybrala pěkné chytré hodinky. Jsem fakt nadšená, co se mi podařilo vybrat https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-5-pro-stribrna-s-kovovym-reminkem-silikonovy-reminek/ Vypadají opravdu úžasně. Odpověď |