| Hubnutí bez jojo efektu - diskuze na toto téma |
Dámy máte některá zkušenosti s účinným hubnutím bez jojo efektu? jak na to? díky moc! Marie | 17.10.2019 12:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutí bez jojo efektuAhoj, mám, ale trvalo to dva roky zhubhnout 15 kg, opravdu denně 2,5 litru vody, porce jsem si rozdělila do tří jídel, první tři měsíce počítala kalorie a živiny, pak už od oka, deficit jsem měla jen něco málo, abych pak neměla přežíraní v noci, no a pak si to ještě srovnat v hlavě, já přibírala díky stresu, něco se nepovedlo, tak jsem to zažrala, asi nejvíc mi pomohlo smíření, že 15 kilo nezhubnu za dva měsíce jako kdysi, ale že jde o zrdraví a musím pomalu ale kvalitně nakrmit tělo, snad to vydrží, žádný zázrak jsem za 20 let dietování nesehnala :D Odpověď Jitka | 17.10.2019 18:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutí bez jojo efektuJá jsem chtěla zhubnout rychle a zdravě, a to se mi podařil díky proteinové dietě, kde jsem jedla 5 krát denně předpřipravená jídla. Odpověď Marcela | 21.10.2019 10:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hubnutí bez jojo efektuKdo Vám ta jídla před připravoval? vy sama? nebo jste si to někde kupovala? Odpověď Jitka | 23.10.2019 17:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Hubnutí bez jojo efektuNo jako sama jsem si je dělala, ale měla jsem vše předpřipravené, kupovala jsem si vždy balíčky jídel na 4 týdny od https://www.ketofit.cz/produkt/proteinova-keto-dieta-balicek-4-tydny Odpověď Jana | 31.7.2024 07:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutí bez jojo efektuKdyž jsem si pořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-prime-stribrna-s-kovovym-trpytivym-reminkem-silikonovy-reminek/ nikdy bych nečekala, jak moc mi to změní pohled na zdravý životní styl. Tyto hodinky jsou skvělým pomocníkem při mém hubnutí a udržování se v kondici. Neustále mě upozorňují na to, kolik kroků jsem už ušla, jaký je můj srdeční tep a kdy je čas na pitný režim nebo přestávku na protažení. Navíc, všechny údaje, které hodinky měří, se synchronizují s aplikací v telefonu, kde mám přehledně zobrazený každý detail mého denního režimu. Tato funkce je pro mě naprosto skvělá, protože mi umožňuje sledovat pokrok a upravovat svůj plán podle aktuálních výsledků. Gumový řemínek je příjemný na nošení, hodinky jsou lehké a opravdu se skvěle hodí jak na sport, tak i na běžné nošení. Jsem nadšená, že jsem tyto hodinky objevila, protože mi opravdu pomohly dosáhnout mých cílů.
Odpověď |