Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Vánoce

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vánoce - diskuze na toto téma
Maminky, tak co, jak jste na tom s vánoci? Už přemýšlíte co a jak? Já zrovna přemýšlím, co dám dětičkám. Vy už máte vymyšleno? Hodně přemýšlím nad knihama... Jaké jsou podle vás top tituly? Někde na netu jsem viděla knihu Odvížné sny... Neznáte ji?

Lili | 28.10.2019 16:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Ahoj, tak nakoupeno zatím nemám, ale víceméně namyšleno ano :) Pro dětičky budu letos kupovat hlavně knihy. Doma jsme si hodně oblíbili knížky od Ella a Max, takže dokoupím, co ještě nemáme. Tak to je moje doporučení.

Odpověď
Anka | 19.11.2019 21:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Jasně, že ano. Snad už od září vymýslím, brouzdám po netu a hledám. Narazila na super shop s knihama pro děti. Doporučuju mrknout www.presco.cz. Hodne se mi tam líbí tato kniha https://www.presco.cz/o-vzniku-druhu-darwinova-teorie-pro-deti/. Určitě ji syn na najde pod stromečkem :)

Odpověď
Linda | 20.11.2019 16:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Knihy jsou senza dárek. Taky to tak dělám. Každý rok najdou pod stromečkěm knihu a letošní vánoce nebudou vyjímkou.

Odpověď
Madla | 16.12.2019 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Ta kniha je hezká, ale já mám ještě prcky (4 a 5 let). Najdu tam něco vhodného i pro děti tohoto věku?

Odpověď
Madla | 17.12.2019 16:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
A kde knihy kupuješ?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné