| Kávovar k vánocům - diskuze na toto téma |
Ahoj maminy, dneska bych se s vámi ráda poradila o vhodném dárku k vánocům. Pro děti se vybírá lehce, ale s manželem je to těžší. Všimla jsem si, že si libuje v lahodné kávě. Přemýšlím nad kávovarem. Jaký byste doporučily? Díky moc.
Kajka | 29.10.2019 18:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kávovar k vánocůmAhoj, to je senzační dárek. Ten jsem dávala manželovi loni a jsem ráda, že jsem do toho investovala. Kávovar u nás jede denně a nedáme na něj dopustit. Jen opravdu radím koupit kvalitu. Osobně pak doporučím značku Nivona (koupeno https://www.nivona-eshop.cz). Senzační kvalita!
Odpověď Sára | 9.11.2019 15:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kabelka k vánocůmMáte někdo kabelku z Nejkufry? Odpověď Jana | 11.11.2019 11:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kávovar k vánocůmMáme kávovar od značky Orava, pokud nehledáš plnoautomat, je tento kávovar top. Jsme s ním už nějakou dobu moc spokojeni. Odpověď Verča | 14.11.2019 14:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kávovar k vánocůmKterý od nich máš na mysli, koukám, že jich mají vícero. Odpověď Jana | 21.11.2019 14:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kávovar k vánocůmJe to model Orava ES-250K. Mrkni na internet, mají ho v mnoha obchodech. Odpověď Dana | 19.11.2019 20:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kávovar k vánocůmSáro kabelku sem tu kupovala mamce koženou a je sní moc spokojená. Já sama mám odtud batoh a za mě super! Odpověď Věra | 24.11.2019 21:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kávovar k vánocůmZa sebe sem koupila tento batoh https://www.nejkufry.cz/batoh-titan-spotlight-city-385502-04/ mám ho už delší dobu a sem moc spokojená Odpověď Mirka | 2.12.2019 22:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kávovar k vánocůmVěro za jak dlouho od objednání vám batoh dorazil? Odpověď Věra | 15.12.2019 18:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kávovar k vánocůmDobrý den, mě přišel za dva dny Odpověď dana | 6.12.2019 00:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kávovar k vánocůmTaky jsme si ted domů před Vánoci kupovali kávovar. Vychytali jsme ho vážně levně, protože na něj manžel na www.kuponozdroj.cz/ našel slevový kupon. Teď si ale bohužel nevzpomenu jaká to vlastně byla značka ... Odpověď Fanny | 27.1.2020 12:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kávovar k vánocůmAhojky, my jsme si k vánocům koupili tento kousek https://www.nivona-eshop.cz/e-shop/kavovar-nivona-nicr-841-caferomatica a jsme nadšeni. Myslím, že Nivona je naprosto senzační značka, jinou už bych ani nechtěla... Odpověď Veronika | 29.12.2019 10:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: NejkufryS Nejkufry mám taky moc dobrou zkušenost. Před rokem a půl sem tu koupila kufr a doted i přes neustálé cestování je neporušený,nikde se netrhá.. sem spokojená Odpověď Laura | 27.3.2022 15:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kávovar k vánocůmTak já mám kávovar vybraný ale ještě hledám nějaké pěkné nádobí. Akorát přemýšlím jestli mám koupit skleničky na kávu nebo hrníčky. Co myslíte ? Odpověď Lenka | 12.4.2022 12:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kávovar k vánocůmMně se povedlo koupit pěkný servis na eshopu bakly. Mají tam fakt krásné skleničky :) Odpověď |