Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Vánoce

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vánoce - diskuze na toto téma
Ahojky :) Všichni se mě ptají, co si přeju na vánoce. Já ale než bych jim to vysvětlila, tak je to věčnost, takže nakonec jsme se domluvili na penízkách :) Za ty bych si ráda koupila nějaké voňavky. Mám už nějaké vyhlídlé a jak se tak znám, tak si koupím všechny :D Miluju Chloe, pak bych rada YSL a určitě taky Sí :) Kde bych parfémy koupila za rozumnou cenu?

Petra | 14.11.2019 14:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Ahoj kde se dají prosím koupit nějaké pěkné stříbrné dětské naušnice za dobrou cenu? Chtěla bych koupit neteři k vánocům.

Odpověď
Lenka | 19.11.2019 13:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vánoce
Zdravím, moc pěkné věci mají tady https://www.gioielli.cz/detske-nausnice/

Odpověď
Petra | 26.11.2019 13:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vánoce
Tak děkuji moc vybrala jsem i sobě jsem si tam koupila naušnice, už mám objednáno a čekám :-)

Odpověď
Lenka | 28.11.2019 12:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Vánoce
Určitě budete spokojená, ráda jsme pomohla :-D

Odpověď
Viky | 17.11.2020 07:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vánoce
Ahoj, já jsem objevila levné stříbrné náušnice na www.stribro-levne.cz/k/levne-stribrne-nausnice/ . Objednala jsem tam náušnice dceři k Vánocům už vloni a pořád vypadají pěkně, tak jsem jí letos objednala další :-) . Náušnice si každou chvíli mění, takže jich nebude mít nikdy dost :-D .

Odpověď
Kristýna | 15.11.2020 04:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Moje dcera si k Vánocům také přeje pouze peníze, jenže já jí chci koupit i něco k tomu. Napadlo mě tedy koupit jí nějakou pěknou koženou peněženku a do té jí peníze dát. Peněženku jsem si už vyhlídla na stránkách https://www.qualitymodels.eu/ , tak doufám, že se jí bude líbit.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné