Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 01. dubna 2026, svátek má Hugo, zítra Erika
Vyhledávání

Diskuse - Barvy do dětského pokoje

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Barvy do dětského pokoje - diskuze na toto téma
Zařizujeme s manželem dětský pokoje konečně jsem před fází malování, tak bych se chtěla maminek zeptat, jakou barvu zvolit? mám nějak řešit kvalitu barev? nebo na tom nezáleží? chtěla bych, aby bylo v dětském pokoji co nejlepší klima.

Daniel | 4.11.2019 11:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Barvy do dětského pokoje
Z vlastní zkušenosti, co pracuji jako profesionální malíř pokojů mohu doporučit barvy do interiéru, které čistí vzduch, pokud chcete v domě opravdu to nejlepší.

Odpověď
Lenka | 6.11.2019 11:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Barvy do dětského pokoje
Můžete tedy doporučit konkrétní barvu nebo značku? Nebo třeba obchod kde bych ty barvy mohla koupit?

Odpověď
Daniel | 8.11.2019 09:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Barvy do dětského pokoje
Jasně tyto barvy u nás prodává Holandský výrobce barev https://svk-barvy.cz/262-sps-cisty-vzduch, jsou to velice kvalitní barvy, se kterými se velice dobře pracuje.

Odpověď
dana | 29.11.2019 03:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Barvy do dětského pokoje
My jsme chtěli pro syna zařídit v pokojíčku něco opravdu extra, a tak jsme požádali aby nám jej navrhli v www.pwinterier.cz/ Ti vymysleli opravdu nádherný design pokojíčku, z kterého byl syn doslova nadšený.

Odpověď
Olina | 17.3.2020 18:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Barvy do dětského pokoje
Měla bych typ jak vylepšit dětský pokojík a to udělat na části zdi plochu z magnetické a tabulové barvy - obojí jde zkombinovat, uvidíte jakou radost to dětem udělá a navíc vám nebudou "čmárat" tam kde nechcete :-) Olina

Odpověď
Milena | 24.4.2020 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Barvy do dětského pokoje
Doufám, že nevadí, že se přidám, ale pokud se chystáte zařizovat pokojíček, tak určitě doporučuji mrknout sem https://www.bezvapokoj.cz/ Dá se odtud načerpat spousta inspirace. Sama jsem se tou stránkou nechala inspirovat když jsme zařizovali pokojíček pro našeho prcka.

Odpověď
Zorka | 7.7.2020 00:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
DDC Dna centrum
Máte zkušenost s tímto centrem?

Odpověď
Simona | 20.7.2020 20:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: DDC Dna centrum
Za sebe můžu doporučit. Nechala jsem tu dělat vloni tento test otcovství https://dnacenter.com/ceska-republika/dna-testy-otcovstvi/domaci-dna-test-otcovstvi/ a jsem maximálně spokojená. Vynikající domluva a během pár dnů výsledky

Odpověď
Lída | 25.7.2020 18:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: DDC Dna centrum
Simono kolik dní jste na ty výsledky čekala a jak vám přišly?

Odpověď
Simona | 28.7.2020 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: DDC Dna centrum
Výsledky jsem měla na mailu do pěti dnů. Sama jsem byla překvapená jak to šlo rychle

Odpověď
Petra | 23.3.2022 08:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Barvy do dětského pokoje
Z vlastní zkušenosti doporučím firmu Barmakolor, která nabízí také službu míchání barev, kde jsou schopni Vám namíchat přesně takovou barvu, kterou si budete přát a dle dlouhodobých zkušeností Vám pomohou vybrat ten správný odstín.

Odpověď
Galetta | 3.12.2024 08:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Barvy do dětského pokoje
Ahojky kočky, a co třeba si to pomalovat sami? My jsme to tak udělali u dětského pokoje. Koupili jsme na https://www.vytvarne-potreby.eu/akvarelove-barvy/ akvarelové barvy koh-i-noor a prostě jsme pustili uzdu naší fantazii. Samozřejmě pod vedením našich dvou dcer, které si říkaly, co v tom pokojíčku chtějí mít namalovaného a samy se na tom podílely. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné