| Hračičky - diskuze na toto téma |
Holky, prosím o vaše názory… mám manžela, vše nám klape... I v posteli. Přemýšleli jsme ale, že bychom si sex okořenili nějakou hračkou. Tak nějak by mě zajímalo, zda to někdo taky nepraktikuje a jakou "hračku" byste doporučily?
Marková | 9.11.2019 14:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | HračičkyJá teda na tohle vůbec nejsem... s manželem sme vztah okořenili tak, že když děcka vyrostli objednali sme přes nejkufry cestovní kufry a začali cestovat a to bylo to nejlepší co sme mohli udělat Odpověď Alice | 19.11.2019 20:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HračičkyDobrý den jaké kufry jste tu pořídili? Mají jich hodně na výběr Odpověď Marková | 24.11.2019 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: HračičkyJá mám doma dva tyhle https://www.nejkufry.cz/cestovni-kufr-dielle-m-90-60-02/ každý v jiné barvě Odpověď Olga | 2.12.2019 22:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | HračičkyS eshopem Nejkufry mám taky výbornou zkušenost. Mám odtud koženou kabelku a batůžek, s obojím sem nejspokojenější Odpověď Sylva | 15.12.2019 18:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HračičkyMyslíte že z Nejkufry stihne ještě do Vánoc přijít objednávka? Jak dlouho trvalo než vám věci odtud přišly od objednání? Odpověď Františka | 19.12.2019 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | NejkufryDobrý den, nevím kdy jste objednávala a jestli..ale já když sem tu kdykoliv něco objednala tak do dvou dnů jsem měla balík doma Odpověď Nikola | 29.12.2019 10:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: NejkufryNěkolikrát sem nakupovala v tomto eshopu a za sebe můžu jenom doporučit Odpověď |