| Stále ucpaný nos - diskuze na toto téma |
Ahoj...jsem už zoufalá protože dcera má už dva týdny rýmu a nic ji na to nezabírá. Zkusila sem dokonce i babské rady kterým já normálně moc nevěřím..Našla jsem ješt tyto spreje které se mi jeví sympaticky..používá je někdo na rýmu? https://www.nasivin.com/cz_CZ/home.html Katarina | 14.11.2019 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Stále ucpaný nos Ahojky. S nasivinem mám výbornou zkušenost hlavně u dětí, když mají rýmu tak jim moc pomáhá Odpověď Martina | 18.11.2019 22:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Stále ucpaný nos Kataríno na jak dlouho vašim dětem uvolní nos ten Nasivin. A používáte klasický nasivin nebo nasivin sensitive? Odpověď Katarina | 24.11.2019 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Stále ucpaný nos Děcka jsou spokojený už pár vteřin po stříknutí, že mají volný nos. Používám pro sebe i pro děcka Nasivin sensitive Odpověď Dominika | 2.12.2019 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Stále ucpaný nos Od rýmy si taky pomáhám Nasivinem sensitive. Jejich sprej mi nejen uvolní nos ale rýmu mi i vyléčí Odpověď Mirka | 7.12.2019 01:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Stále ucpaný nos Jak dlouho stříkáte ten Nasivin sprej než vám rýmu vyléčí? Odpověď |