Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Stavy úzkosti

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Stavy úzkosti - diskuze na toto téma
Zdravím, znáte doplněk stravy Persen? Zkoušeli jste ho, funguje?

Káťa | 9.11.2019 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Stavy úzkosti
Ahoj, Persen znám, před nějakou dobou jsem měla problémy v práci a Persen mi moc pomohl. Určitě ho doporučuji pořídit.

Odpověď
Adéla | 18.11.2019 00:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Stavy úzkosti
A za jak dlouhou dobu Vám pomohl prosím? Bojím se antidepresiv, tak bych chtěla začít užívat něco spíš přírodního, děkuji.

Odpověď
Káťa | 18.11.2019 19:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Stavy úzkosti
No Persen vyzkoušet můžeš, myslím, že by ti mohl pomoct. Kdyby se ti stav nezlepšil, pak bych ale určitě doporučila zajít k lékaři.

Odpověď
Adéla | 21.11.2019 23:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Stavy úzkosti
To jo, kdyby nezabral a stav by se mi nezlepšil, tak určitě půjdu. Ale myslím, že by mi mohl fakt pomoct, díky.

Odpověď
Petra | 14.11.2019 11:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Stavy úzkosti
Máte zkušenosti s bojem proti stresu i bez prášků? nebo je to jediná možná cesta, jak se stresem bojovat?

Odpověď
Aneta | 18.11.2019 12:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Stavy úzkosti
Jistě že existuje i jiná cesta, já jsem při hledání a řešení tohoto problému narazila na čaj, který má uklidňující účinky, a musím uznat, že od toho co ho mám doma, tak jsem opravdu klidnější.

Odpověď
Petra | 21.11.2019 08:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Stavy úzkosti
Poradila by jste mi prosím, jak se ten aj jmenuje? a kde bych ho případně mohla koupit?

Odpověď
Aneta | 23.11.2019 11:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Stavy úzkosti
Jasně, to není žádné tajemství. Čaj si objednávám ze stránek www.kombe.cz, tehdy mne na něj navedla kamarádka, můžete si prvně vyzkoušet nejmenší balení, ale já si ho kupuji už po těch největších baleních.

Odpověď
dana | 9.3.2020 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Stavy úzkosti
To já jsem moje stavy úzkosti chtěla řešit spíše nějakou přírodní cestou, a tak jsem si z https://www.cibdol.cz/cbd-olej objednala CBD olej, o kterém jsem se dočetla, že je na tento problém vážně skvělý. Nevkládala jsem sice do úspěchu nikterak vysoké naděje, ale musím říct, že po několika týdnech užívání vážně pociťuji výrazné zlepšení mých problémů, takže za mě super ! :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné