| Mastička kolem nosu - diskuze na toto téma |
Dobrý den, mohla bych poprosit o doporučení nějaké mastičky, která je vhodná na podřený nos ? Kupuju si ty nejjemnější kapesníčky a i tak mám ten nos hrozně odřený. Nina K. | 19.11.2019 11:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Mastička kolem nosuDobrý den, jakou používáte, já jsem si koupila La-Roche na notinu. Odpověď Nina J. | 26.11.2019 12:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Mastička kolem nosuKoupila jsem na notinu biodermu pro suchou pleť. Nina J. Odpověď Kika | 27.11.2019 16:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Mastička kolem nosuJá používám od rosenpharmy mastičku kolem nosu a po ní se mi to hojí moc hezky. Odpověď Brandy | 3.12.2019 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Mastička kolem nosuJá používám od rosenpharmy mastičku, protože jak mám rýmu, tak kolem nosu je to hodně nepříjemný. Ale tahle mastička je super.
Odpověď Helena | 2.1.2020 17:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Mastička kolem nosuMají ji normálně v lékárně nebo ji mají jenom na eshopu ? Odpověď Vendula | 11.2.2020 16:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Mastička kolem nosuJá jsem ji sehnala v lékárně, když jsem měla velikou rýmu a chtěla jsem kapky pinio nasal. Doporučila mi paní lékárnice i tuhle mastičku, když mě viděla. Je fajn, hlavně, když se rýma teprve ,,rozjíždí,, Odpověď Sabina | 15.2.2020 13:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Mastička kolem nosuNepálí ta mastička? a můžou ji i děti? Odpověď Vendula | 19.2.2020 09:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Mastička kolem nosumrkni se na stránky https://www.rpshop.cz/pinio-nasal-mast mají tam popis, mast je příjemná a rychle pomůže. Odpověď Aneta | 19.2.2020 16:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Mastička kolem nosuTaky mám tady s tou mastičkou od rosenpharmy super zkušenost. Vždycky když jsem nemocná tak mám rýmu a né malou, takže si vždycky podřu nos a to je pak děs smrkat, takže jsem si koupila tady tu mastičku a s tou se mi to nestalo, že by se kůže kolem nosu tak podřela. Odpověď Sabina | 21.2.2020 12:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Mastička kolem nosuHolky, díky za odpovědi, vyzkouším také :-).Pěkný den Odpověď Vendula | 25.2.2020 10:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Mastička kolem nosuNemáš za co, hlavně, at taky pomůže. Odpověď Saša | 5.4.2020 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Mastička kolem nosuKdyž se tu bavíme o těch bacilech, tak nemáte nějaký tip čím podpořit imunitu ? Odpověď Dana | 22.4.2020 16:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Mastička kolem nosuKdyž se podíváš na stránky altaherby, tak ti mají sirup a tintkturu na posílení organismu, tak se zkus podívat. Já mám teda akorát zkušenost s tím sirupem. Odpověď Verča | 29.7.2021 22:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Mastička kolem nosuNám se moc osvědčil BetaDerm https://www.gigalekarna.cz/produkt/betaderm-krem-s-betaglukanem-50g/ rychle hojí a jde hezky roztírat. Kůži rychle zregeneruje a zklidní.
Odpověď Lea | 25.9.2021 14:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Mastička kolem nosuBetaDerm se mi taky moc osvědčil
Odpověď |