| Erotický dárek na Vánoce? - diskuze na toto téma |
Dobrý den, je vhodné dávat příteli k Vánocům erotické dárky? budeme poprvé jenom spolu u stromečku, tak bych toho chtěla využít. Klaudie | 20.11.2019 12:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotický dárek na Vánoce?Vůbec nevidím důvod proč by to nebylo vhodné, pokud máte normální vztah, tak si myslím, že by to mohlo přítele potěšit. Já už jsem několikrát přítele obdarovala erotickou hračkou nebo oblečkem, a mu to vždy udělá radost, protože vidí můj zájem o sex. Odpověď Martina | 21.11.2019 14:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erotický dárek na Vánoce?Já jsem také nakupovala už na Vánoce pod stromeček erotické dárky, vše jsem brala z www.e-kondomy.cz, protože mám vyzkoušené jejich diskrétní balení objednávek. Odpověď Irena | 22.11.2019 12:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotický dárek na Vánoce?Ahoj holky, já bych potřebovala poradit co koupit mé sestře na Vánoce.Je už delší dobu bez přítele a tak mě napadla nějaká erotická hračka,ale nevím jaká.Já takové věci nepoužívám a tak si nechám ráda od vás poradit. Odpověď Eva | 24.11.2019 12:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erotický dárek na Vánoce?Já jsem dostala od manžela na narozky super šukací stroj.Myslím,že bude sestra koukat. Odpověď Irena | 25.11.2019 13:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Erotický dárek na Vánoce?A jakej jsi dostala?Nikdy jsem nic takového neviděla. Odpověď Eva | 28.11.2019 21:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotický dárek na Vánoce?Mám doma tady tohle https://e-kondomy.cz/fetish-fantasy-shock-therapy-kinky-couples-kit Odpověď Anča | 27.4.2022 00:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotický dárek na Vánoce?No, já si myslím, že erotický dárek nemusí být jen věcný, ale klidně i zážitkový. Super jsou třeba erotické masáže. Sama s tím mám velice dobrou zkušenost. Existují i masáže pro páry a to mi přijde vlastně jako skvělý dárek. No a kam na takovou masáž zajít? Mně se například osvědčily tyto erotické masáže Praha - https://www.mataharisalon.cz/cs Odpověď |