Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 03. června 2026, svátek má Tamara, zítra Dalibor
Vyhledávání

Diskuse - Plastika

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Plastika - diskuze na toto téma
Ahoj, už dlouho bych chtěla na plastiku. Máte za sebou nějakou tady? https://www.aesthevita.cz/

Lída | 3.12.2019 21:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Plastika
Byla jsem tady na liposukci. Dělal mi ji pan doktor Pilka a zkušenost perfektní

Odpověď
DominikaKratasova@seznam.cz | 12.12.2019 21:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Plastika
Lído byl s vámi ten Pilka už na konzultaci?

Odpověď
Lída | 15.12.2019 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Plastika
Dobrý den, ano byl semnou tento plastik už na konzultaci. Za sebe sním obrovská spokojenost

Odpověď
Naďa | 18.12.2019 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Plastika
Kde jste se na tuto kliniku objednávaly ?

Odpověď
Vanessa | 24.10.2022 12:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Plastika
Ahoj, od narození nemám moc pěkné rty a přemýšlím o zvětšení. Zkoušel jste někdo?

Odpověď
Hana I. | 25.10.2022 10:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No já jsem byla na zvětšení v abclinic.com a jsem teda velice spokojena

Odpověď
Vanessa | 26.10.2022 14:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
a jakou metodou máte zvětšeno?

Odpověď
Hana I | 27.10.2022 18:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Plastika
mrkněte na www.abclinic.com, tam je popsána metoda, kterou poprsí zvětšují. Já jsem s výsledkem velice spokojena

Odpověď
Vanessa | 29.10.2022 16:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Plastika
No koukám, že tam dělají spoustu úkonů, Tuhle kliniku jsem neznala, ale vypadá to velice dobře, a i spoustu různých úkonů tam provádějí.

Odpověď
Hana I. | 30.10.2022 16:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Plastika
ano, mají široký záběr. Dělají korektivní dermatologii, plastické operace, přístroje na tělo proti celulitidě atd.

Odpověď
Ferina | 17.11.2022 15:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Plastika
Už dlouho přemýšlím o plastice nosu a koukám, že i zde máte zkušenost s www.abclinic.com, byla jste tam některá i na té rhinoplastice? Jak to dopadlo? Jste spokojené?

Odpověď
Miss | 20.11.2022 17:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, taky jsem o ní dlouho přemýšlela, protože jsem měla noc hodně hrbolatý a nevzhledný. Musím říct, že jediné, co mě mrzí, je, že jsem na to nešla o 10 let dřív. Rozdíl je neuvěřitelný a všichni mi to ohromně chválí. Za mě je rozhodně abclinic.com top! A navíc kdo teď rozmýšlíte, tak mají akci https://www.abclinic.com/aktuality/vanocni-nabidka/

Odpověď
Ferina | 22.11.2022 14:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jéé, tak to asi máme hodně podobný problém. Já ho mám hrbolatý, ale aji takovou nevzhlednou bambuli do vrchu na konci, takže bych řekla všechno špatně.

Odpověď
Miss | 23.11.2022 16:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Plastika
Tak to na to rozhodně jděte. Bude rozhodně minimálně tak spokojená jako já. Změní vám to život.

Odpověď
saša | 14.12.2022 13:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Plastika
Ahoj, rozhodně neváhej, tuhle akci určitě využij. https://www.abclinic.com/aktuality/vanocni-nabidka.Já tam byla na zákroku vloni a teda lituji, že jsem nešla už mnohem dřív

Odpověď
Karol | 16.12.2022 15:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
super, a podělila by ses o to jaké to bylo? Bolelo to? Nebo to bylo v pohodě, jen prostě třeba nekomfortní?

Odpověď
saša | 18.12.2022 15:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hele bylo to naprosto v pohodě. Bála jsem se toho mnohem víc a vlastně mě zaskočilo, že ani ta rekonvalescence nebyla tak dlouhá, jak jsem si původně myslela. Hojilo se to velmi hezky.

Odpověď
Kea | 15.12.2022 15:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Plastika
Byl zde někdo v poslední době na operaci nosu na www.abclinic.com? Čtu hodně chvály na tuto kliniku a vidím tam teď i vánoční akci

Odpověď
Zina | 17.1.2023 14:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Plastika
Přemýšlím o úpravě prsou, které jsou po mých 3 dětech opravdu uplně jiné než byly kdysi. Doporučily byste mi kam nebo za kým zajít na konzultaci, zda by to pro mě vůbec bylo třeba vhodné?

Odpověď
Ilča | 19.1.2023 14:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já bych ti doporučila Dr.Hendrycha z www.abclinic.com . Je to opravdu profesionál. Taktéž jsem byla na úpravě po dětech a dal mi to v podstatě do původního stavu, zase mám zpět své sebevědomí. Rozhodně neváhej, budeš nadšená

Odpověď
Kamila | 30.1.2023 15:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Plastika
Já jsem přemýšlela velice dlouho o labioplastice, jelikož po porodech se mi nelíbili moje tvary stydkých pysků. Proto jsem byla ráda, když mi moje kamarádka poradila, že se mám zde https://www.labioplastika-praha.cz/ objednat, kde mi provedou plastiku. Jsem již po operaci a jsem moc spokojená s prací, jakou lékaři odvedli a tím mi vrátili moje sebevědomí.

Odpověď
Madla | 21.2.2023 08:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Plastika
A na plastice čeho jste byla? To jste podstupovala zřejmě nějak postupně nebo s rozestupy ne?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné