Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Aktovka do školy

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Aktovka do školy - diskuze na toto téma
Dobrý den, prosím o vaše zkušenosti s aktovkami pro nejmenší školáky. Jaká se vám osvědčila, případně i značka a kde jste kupovali. Díky moc předem :-)

LenkaT | 15.11.2016 11:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aktovka do školy
Mám aktovku značky Spiegelburg, kupovali jsme přes eshop na doporučení - detsketasky.

Odpověď
BětkaL | 21.11.2016 09:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Aktovka do školy
ok děkuji, kamenny obchod asi nemají? Chtěla bych, aby si syn tašku vyzkoušel.

Odpověď
Sabina | 21.11.2016 11:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Aktovka do školy
Ahoj, kamenny obchod maji, jsou tam prijemni a vyber neskutecny. Je tezke si vybrat

Odpověď
Ivous | 27.9.2018 21:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aktovka do školy
Nemáte zkušenost i s taškami co jsou na kolečkách ? Chtěla bych dcerce pořídit novou, ale nějak si nejsem jistá jestli zvolit klasický batoh nebo tu aktovku na kolečkách

Odpověď
Míša | 1.11.2018 06:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
taky o tom docela uvažuju protože když vidím kolik věcí do té školy mají tak mám nutkání koupit už něco jiného dceři pod stromeček a nečekat až na nový školní rok

Odpověď
Lada | 25.6.2019 11:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aktovka do školy
Naše děti aktovky nechtěly, tak jsme koupili ergonomické batohy ergobagy od www.thebag.cz

Odpověď
Agnes | 27.6.2019 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na ně jsem se dívala,bederní popruh, kterému se přenáší část váhy, ramenní popruhy, hrudní popruh, fakt dobrá ergonomie. Je nepromokavý, bude se dobře udržovat.

Odpověď
Klára | 22.9.2019 07:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aktovka do školy
Dobrý den, my máme tuto školní aktovku https://www.bagmaster.cz/katalog/aktovky/skolni-aktovka-pro-prvnacky-bagmaster-lim-9-b-blackwhitered.html a jsme s ní spokojení. Synovi se tam vše vejde a není ani tak těžká a má polstrované popruhy, takže ho netlačí do ramen.

Odpověď
Iveta | 4.11.2020 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pro dceru bych chtěla koupit pěkný batoh na Vánoce. Poradíte mi, kde koupit kvalitu, která ji nebude ničit záda?

Odpověď
Monika | 8.11.2020 01:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Aktovka do školy
Pokud už budete kupovat batoh a nebude to aktovka, tak doporučuji se podívat po kvalitním batohu, který nebude dceři ničit záda. Kolem tisícovky ho bez problému koupíte.

Odpověď
Iveta | 11.11.2020 21:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Aktovka do školy
Kupovala jste ho? můžete mi poradit jaký a kde? jestli máte zkušenost, že je kvalitní?

Odpověď
Monika | 13.11.2020 22:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Aktovka do školy
Chtěla jsem kvalitu, takže jsem vybírala školní batoh z internetového obchodu https://www.nejkufry.cz/skolni-batohy/ mají to vše skladem, takže nemusíte dlouho čekat a už od pohledu, když batoh vezmete do ruky, tak potom poznáte kvalitu

Odpověď
Simča | 31.8.2021 21:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aktovka do školy
Výbornou zkušenost mám se značkou baagl. Co dva roky dětem kupuju batohy jenom odsud :)

Odpověď
Madla | 28.8.2022 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aktovka do školy
Podívej se na Baagl. Je to super shop. Mají kvalitní batohy a aktovky. Dceři jsem do 4. třídy minulý týden koupila tento batoh https://www.baagl.cz/skolni-batoh-skate-moon/. A jsme oba nadšení :) Oni mají opravdu kvalitní nabídku!

Odpověď
Patty | 11.4.2023 10:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aktovka do školy
Děkuji moc za info. Jsou ty jejich aktovky kvalitní. Já si na kvalitu hodně potrpím, zvlášť, pokud jde o mýho syna :) Ale koukám, že ty jejich aktovky jsou vhodné hned od první třídy. Za jak dlouho aktovka přijde?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné