| Vlásky - diskuze na toto téma |
Maminy, jste spojeny se svými vlasy? Já s nima docela bojuju, protože s nima mám docela problém. Nechce se jim růst :/ A tak mě napadlo - máte prosím některá zkušenost s prodlužováním vlasů clip in? Díky moc!
Alča | 18.12.2019 21:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | VláskyAhojky, osobně musím za sebe říct, že clip in je asi nejlepší metoda zahuštění vlasů. Pokud hledáš kvalitní clipy, pak se mrkni na https://www.clip-in-vlasy.eu. Tam si clipy objednávám já a jsem spokojená moc. Odpověď Anetka | 2.1.2020 09:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | VláskyPoužíváte i nějakou speciální kosmetiku když jde o umělé vlasy nebo není potřeba ? Odpověď Karolína | 7.12.2020 13:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | VláskyCo se týká prodlužování vlasů, tak za mě od www.vlasy-levne.cz. Odpověď Simona | 12.12.2020 15:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VláskyJakou metodou jste si nechala vlasy prodloužit? Odpověď Karolína | 15.12.2020 13:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: VláskyMoje kadeřnice mě doporučila clipy, takže tak. Odpověď Laura | 17.12.2020 19:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | VláskyVlasy-levne prodlužují přímo na jejich pobočce. To mě zaujalo. Odpověď Eliška | 19.12.2020 15:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VláskyTo se mě taky líbí, jsem z Brna, tak se skočim na jejich pobočku domluvit. Odpověď Simona | 21.12.2020 11:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | VláskyVlasy už mám prodloužené, zvládla to moje kadeřnice. Nakonec jsem si vybrala clipy. Odpověď Jarka | 23.9.2021 22:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VláskyKdyž se tu bavíte o vlasech, mohla bych se zeptat, jak si rozčesáváte vlasy, které se často kudlí? Mám to já i moje dcera, že se nám vlasy hrozně kudlí a normálním hřebenem je to vždy opravdu za trest.
Odpověď Monika | 24.9.2021 18:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: VláskyNikdy jsem doma nepoužívala nic jiného než klasický hřeben. Když jsem však začala česat dcerku, tak jsem to musela také řešit, protože jsem jí nemohla rozčesat vlasy. Také se jí to hrozně kudlilo a kolikrát mi při česání i brečela. Proto jsem se to rozhodla vyřešit a našla jsem pro ni kartáč, který má na konci takové jakoby kuličky. Když se tím češete, tak je to podobné jako jezdit si po hlavě masážním strojkem.
Odpověď Jarka | 27.9.2021 01:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: VláskyBylo by fajn, kdybych něco takového doma měla. Můžu se zeptat, kde jste to koupila?
Odpověď Monika | 28.9.2021 00:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: VláskyAno jistě, nebylo to ani vůbec drahé, objednávala jsem pro každou z nás jeden https://vvitrina.cz/cs/kartace-a-hrebeny/33787-kartac-na-vlasy-organica-mentolova.html
Odpověď Lenka | 2.5.2022 23:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | VláskyMěla jsem problém s vlasy hlavně po porodu. Dlouho jsem se s tím srovnávala, ale hodně mi pomohlo, když jsem začala kupovat kvalitní vlasovou kosmetiku. Hlavně kondicionér https://www.vlasovakosmetikapro.cz/domu/53-kondicioner-pro-obnovu-delek-3474636975457.html , který vlasy zesiluje a dodá jim lesk. Jsem spokojená, že jsem zde našla Loreal Pro longer za dobrou cenu, mnohem lepší než u konkurence. Odpověď |