Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Vlásky

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vlásky - diskuze na toto téma
Maminy, jste spojeny se svými vlasy? Já s nima docela bojuju, protože s nima mám docela problém. Nechce se jim růst :/ A tak mě napadlo - máte prosím některá zkušenost s prodlužováním vlasů clip in? Díky moc!

Alča | 18.12.2019 21:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vlásky
Ahojky, osobně musím za sebe říct, že clip in je asi nejlepší metoda zahuštění vlasů. Pokud hledáš kvalitní clipy, pak se mrkni na https://www.clip-in-vlasy.eu. Tam si clipy objednávám já a jsem spokojená moc.

Odpověď
Anetka | 2.1.2020 09:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vlásky
Používáte i nějakou speciální kosmetiku když jde o umělé vlasy nebo není potřeba ?

Odpověď
Karolína | 7.12.2020 13:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vlásky
Co se týká prodlužování vlasů, tak za mě od www.vlasy-levne.cz.

Odpověď
Simona | 12.12.2020 15:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vlásky
Jakou metodou jste si nechala vlasy prodloužit?

Odpověď
Karolína | 15.12.2020 13:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vlásky
Moje kadeřnice mě doporučila clipy, takže tak.

Odpověď
Laura | 17.12.2020 19:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vlásky
Vlasy-levne prodlužují přímo na jejich pobočce. To mě zaujalo.

Odpověď
Eliška | 19.12.2020 15:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To se mě taky líbí, jsem z Brna, tak se skočim na jejich pobočku domluvit.

Odpověď
Simona | 21.12.2020 11:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vlásky
Vlasy už mám prodloužené, zvládla to moje kadeřnice. Nakonec jsem si vybrala clipy.

Odpověď
Jarka | 23.9.2021 22:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Když se tu bavíte o vlasech, mohla bych se zeptat, jak si rozčesáváte vlasy, které se často kudlí? Mám to já i moje dcera, že se nám vlasy hrozně kudlí a normálním hřebenem je to vždy opravdu za trest.

Odpověď
Monika | 24.9.2021 18:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vlásky
Nikdy jsem doma nepoužívala nic jiného než klasický hřeben. Když jsem však začala česat dcerku, tak jsem to musela také řešit, protože jsem jí nemohla rozčesat vlasy. Také se jí to hrozně kudlilo a kolikrát mi při česání i brečela. Proto jsem se to rozhodla vyřešit a našla jsem pro ni kartáč, který má na konci takové jakoby kuličky. Když se tím češete, tak je to podobné jako jezdit si po hlavě masážním strojkem.

Odpověď
Jarka | 27.9.2021 01:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Vlásky
Bylo by fajn, kdybych něco takového doma měla. Můžu se zeptat, kde jste to koupila?

Odpověď
Monika | 28.9.2021 00:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Vlásky
Ano jistě, nebylo to ani vůbec drahé, objednávala jsem pro každou z nás jeden https://vvitrina.cz/cs/kartace-a-hrebeny/33787-kartac-na-vlasy-organica-mentolova.html

Odpověď
Lenka | 2.5.2022 23:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vlásky
Měla jsem problém s vlasy hlavně po porodu. Dlouho jsem se s tím srovnávala, ale hodně mi pomohlo, když jsem začala kupovat kvalitní vlasovou kosmetiku. Hlavně kondicionér https://www.vlasovakosmetikapro.cz/domu/53-kondicioner-pro-obnovu-delek-3474636975457.html , který vlasy zesiluje a dodá jim lesk. Jsem spokojená, že jsem zde našla Loreal Pro longer za dobrou cenu, mnohem lepší než u konkurence.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné