Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Zvětšení rtů

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Zvětšení rtů - diskuze na toto téma
Maminy, dotaz :) Nemá některá z vás zkušenost se zvětšením rtů? Chtěla bych decentně, podotýkám opravdu decentně zvětšit horní ret, ale mám hrozný strach, abych nevypadala jak kačer :( Díky moc :)

Adéla | 2.12.2019 17:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zvětšení rtů
Ahoj, jo, naprosto ti rozumím... Já mám teda velice dobrou zkušenost s Altos klinikou v Praze, kde poskytují jak perfektní péči. S výsledkem jsem byla neskutečně spokojená. Za mě rozhodně doporučuju :)

Odpověď
Elen | 11.12.2019 17:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zvětšení rtů
Specializuje se tam na toto ošetření přímo někdo nebo je jedno ke komu na to zvětšení rtů půjdu ? :) Na kolik to tak prosím vychází ?

Odpověď
Markéta | 22.12.2019 18:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Zvětšení rtů
Sem se taky chystám, už mám i termín tak pak můžu poreferovat. Nicméně když si tam zavoláš a kontaktuješ se tak ti určitě řeknou kdo tady ty zákroky provádí :) na stránkách mají normálně kontakt www.altos-klinika.cz

Odpověď
Elen | 12.1.2020 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Zvětšení rtů
Nemusíte mít vůbec z ničeho strach. Minulý rok jsem si tam nechávala zvětšovat rty a aplikovat botox v oblasti čela a veliká, veliká spokojenost. Je vidět, že pro to ty ženský mají cit, protože konkrétně s těma rtama jsem neskutečně spokojená !

Odpověď
Markéta | 2.2.2020 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Zvětšení rtů
Tak to mám radost. Nejsi právě jediná která na ně pěje ódy. Viděla jsem už jejich práci a jsem opravdu nadšená, že mám možnost si taky nechat vylepšit rty aby vypadaly přesně podle mých představ.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné