| Pleťové krémy - diskuze na toto téma |
Ahoj, ráda bych se zeptala jestli jste po používání pleťových krémů, co jsou určené na vrásky zaznamenaly po nějaké době rozdíl ? Kateřina Salova | 4.12.2019 13:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pleťové krémyKoupila jsem si x kremu na vrasky a po pul roce jsem nevidela zadny rozdil, doporucuji spis nejake masaze. :)
Odpověď Anežka | 4.12.2019 16:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pleťové krémyJá používám cca osmí měsíc krémy od lobey a s těm jsem teda spokojená a když se podívám na fotky před a po tak rozdíl tam je vidět :). Co jsi používala za krémy ? Odpověď Helena | 5.12.2019 16:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pleťové krémyMě krémy mocnesedí, protože mám problémovou pleť, ale na vrásky užívám kolagen :) Odpověď Kateřina | 12.12.2019 15:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pleťové krémyNojo, ale kolagenů je na trhu tolik...Jaký bereš ty? Odpověď Helena | 14.12.2019 15:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pleťové krémyKolagen beru tento https://www.rpshop.cz/kolageny/kolagen-ha Odpověď Kateřina | 16.12.2019 15:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Pleťové krémyDíky za doporučení, taky ho vyzkouším :) Odpověď Draha | 20.12.2019 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Pleťové krémyTéž mám výbornou zkušenost s pleťovými krémy na vrásky :) teď zkouším tady tyhle pro mě novinky tak jsem zvědavá :) www.lobey.cz/prirodni-bio-kosmetika-zeny/darkove-baleni-denni-nocni-oblicejovy-krem/ Odpověď Miranda | 27.12.2019 10:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Pleťové krémyTak potom prosím napiš jak si s ní spokojená :) Odpověď Erika | 5.1.2020 19:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pleťové krémyJá je používám už druhým měsícem a jsem s nima moc spokojená takže jestli tě něco zajímá tak se klidně ptej. Odpověď ivanka087 | 14.10.2020 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pleťové krémyJá jsem nedávno začala nakupovat výhradně přírodní produkty. Ať už se jedná o jídlo, pití, různé doplnění věcí do domácností, dárků pro muže či <a href="https://www.greenmat.cz">kosmetiku</a>. Snažím se nezatěžovat planetu různými umělými látkami. To podle mě dnes není ideální. Je třeba jít s dobou a ochraňovat planetu. Odpověď |