| Přírodní kosmetika - diskuze na toto téma |
Maminy, měla bych dotaz... nebo spíš prosbu o radu... mohla bych poprosit o doporučení na kvalitní a příjemnou přírodní kosmetiku ? Hlavně tělová mléka či másla.
Lenka | 17.12.2019 14:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní kosmetikaAhojky, tak to jsem na tom podobně, hledám nějakou dobrou přírodní kosmetiku, ale aby mě to finančně nezrujnovalo! Odpověď Erika | 21.12.2019 21:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní kosmetikaBezvadná přírodní kosmetika je hristina a je za příznivou cenu :-D Odpověď Lenka | 28.12.2019 13:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přírodní kosmetikaEriko, tak jsem se dívala na jejich stránky a máš od nich vyzkoušený nějaký krém, který by jsi mi mohla doporučit? Odpověď Erika | 2.1.2020 15:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Přírodní kosmetikaSedí mi tento, ale každému vyhovuje něco jiného https://www.hristina.cz/prirodni-premiovy-krem-24-h-bulharska-ruze-a-hedvabi-50-ml-e101327.htm, každopádně mají i vzorečky, takže si můžeš vyzkoušet více druhů :-) Odpověď |