| Velká stehna - diskuze na toto téma |
Prosím o rady. Dodržuji už léta diety, cvičení, ale stehna nejdou dolů. Jinak jsem s tělem spokojená. Věčně prodřené kalhoty, v létě odřená kůže. Prostě jsem si řekla, že bych už s tím měla něco dělat. Přemýšlela jsem o liposukci.Vy, které s tímto zákrokem máte zkušenost, myslíte, že je to dobrá volba? Tamara K. | 11.12.2019 09:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Velká stehnaDobrý den, poradíte mi nějaké cvičení a diatu prosím? Odpověď Vanda | 13.12.2019 13:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Velká stehnaByla jsem na liposukci před několika měsíci. Měla jsem stejný problém jako ty. Ikdyž jsem dřela, kila šla dolů, ale cmmoc ne a to pře zadek. Teďmám postavu krásnou. Mrkni se na šetrnější variantu liposukce https://www.perfectclinic.cz/water-jet-liposukce/ Odpověď Jana | 14.12.2019 15:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Velká stehnaProč zrovna tuhle kliniku? Někdo ti ji doporučil? Odpověď Vanda | 16.12.2019 16:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Velká stehnaJj, na doporučení, zdá se mi to nejlepší. Přece jen to je větší zákrok pro tělo. Odpověď Jana | 18.12.2019 16:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Velká stehnaTo si myslím právě taky. Zákroku se docela bojím a chci mít jistotu, že zákrok bude odvedený kvalitně. Co jsem se dívala na Perfect Clinic,všichni o ní píšou,že byli spokojeni, takže to mě taky dost přesvědčilo. Odpověď Martina | 19.12.2019 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Velká stehnaA pro je přesně zákrok lepší než klasická liposukce? Odpověď Klára | 18.2.2020 20:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Velká stehnaAhojky, a co si dojít k ideální váze cvičením?
Odpověď Eva | 21.2.2020 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Velká stehnaKláro já naprosto souhlasím, cvičím už rok doma a váhu mám pro mě uspokojující. A to žádný extra diety u toho nedržím
Odpověď Klára | 23.2.2020 17:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Velká stehnaA můžu se zeptat jak cvičíte? Já se chystám teprve začít tak třeba se inspiruju
Odpověď Eva | 29.2.2020 16:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Velká stehnaObjednala sem si něco málo na cvičení z fitham.cz a cvičím různě. Hodně s činkami, v plánu mám i posilovací lavici časem dokoupit
Odpověď Anna | 17.6.2020 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Velká stehnaSpoustu věcí na cvičení jsem objednala tady https://www.fitham.cz/ a vždycky sem moc spokojená
Odpověď Jaruška | 23.6.2020 21:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Velká stehnaAnno já se moc nevyznám ale taky chci začít cvičit. Umí v tom eshopu poradit?
Odpověď Anna | 29.6.2020 14:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velká stehnaPokud jde o mě tak mi vždycky moc dobře poradili. Vždycky bylo vidět že se vyznají v sortimentu a opravdu se mi dostalo potřebných informací
Odpověď Aneta | 20.7.2020 22:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Velká stehnaOsobně můžu taky doporučit cvičení. Z fitham.cz mám spoustu cvičebních pomůcek Odpověď Jitka | 22.7.2020 20:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Velká stehnaAneto co například odtud máte? Odpověď |