| Magnesium - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, pomohlo vám magnesium na únavu a křeče? EvaKusalova | 16.12.2019 09:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | MagnesiumAhoj,
Pomohlo mi to na par tydnu pote se opet vratili zpet, casto si sportovci davaji sul behem kreci.. Odpověď Kačka | 18.12.2019 10:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | MagnesiumDobrý den, mně magnesium na křeče pomáhá. Teda mám to tak, že když ho vysadím tak je začnu cítit, takže na mě to určitě efekt má. Používám tyhle tablety https://www.onefit.cz/scitec-calcium-magnesium-100-tablet vápník a hořčík. Je určitě dobré je brát pravidelně, ale pokud to na vás nepůsobí, tak si určitě zajděte k doktorovi. Buď vám předepíše nějaké silnější, ale často v tom bývá schovaný nějaký jiný problém než pouze nedostatek magnesia. Ono je i dost dalších látek, které na to mají vliv, než jen magnesium. Odpověď Adriana | 18.12.2019 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: MagnesiumDěkuji za rady a tipy, já jsem si objednala kombinaci magnesia a zinku a zatím dobrý, tak snad to vydrží. Odpověď |