| Darování vajíček Zlín - diskuze na toto téma |
Holky, chci se zeptat… Sama o darování uvažuju, ale mám obavy... bolelo to darování? Dá se ta bolest k něčemu přirovnat? A nebo je to pohodička? A kde jste byly darovat? Nemá někdo zkušenost s https://www.ivf-zlin.cz/? Petra | 15.1.2020 23:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček ZlínAhoj, já jsem byla darovat jednou a byla jsem na klinice ivf-zlin.cz. Jinak co se týká bolesti, tak spíš, než že by to bolelo, je to spíš takový intenzivni pocit. Jako třeba při MS bolesti. Ale bolest je jen chvilková. Odpověď inka | 4.2.2020 15:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlínahoj, taky o tom přemýšlím, o ivf-zlín jsem slyšela jen samou chválu, dobře se tam o dárkyně starají a není to prý nic bolestivého Odpověď věrka | 8.2.2020 09:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlínahoj, to můžu jen potvrdit, výborné jednání a všechno probíha hladce, sama s tím mám zkušenosti Odpověď bára | 10.2.2020 07:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlínahoj, taky jsem byla darovat na https://www.ivf-zlin.cz/ a musím říct, že jsem byla spokojená a plánuji, že se tam zase vrátím :-) Odpověď Alex | 24.2.2020 18:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíček ZlínAhoj Báro, to darování mě zajímá. Byla jsi na https://www.ivf-zlin.cz/. Já jsem si o té klinice hodně četla a byla jsem překvapená, jak je známá a doporučovaná. No, nicméně bych byla ráda, kdybys sem mohla hodit info ohledně toho, jak to darování probíhá. Díky moc. Odpověď lenka | 12.2.2020 15:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlínjá mám teda opačný problém, který náhodou taky řeším teď ve Zlíně a jsem moc ráda, že existuje tolik žen, které chodí vajíčka darovat, věřte, že tím děláte opravdu dobrý skutek Odpověď klára | 17.2.2020 11:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlíntaky jsem se začla o darování zajímat, zvlášť, když to teď tady čtu, děkuji za inspiraci :-) Odpověď Rachel | 28.3.2020 13:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíček ZlínAhoj Kláro a darovat jsi byla nebo se chystáš? Už máš vybranou kliniku? Odpověď sára | 20.2.2020 12:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlínjá už mám darování za sebou a s klinikou ve Zlíně mám velmi dobrou zkušenost Odpověď lucka | 3.3.2020 07:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlínahoj, zajímalo by mě, jestli můžu jít darovat, když ještě nemám děti, jestli pak třeba nebudu mít problém otěhotnět Odpověď sára | 6.3.2020 10:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlínna budoucí těhotenství by darování nemělo mít žádný vliv :-) záleží na věku a zdraví ženy, ale všechno se dá najít na internetu na stránkách určité kliniky Odpověď lucka | 9.3.2020 13:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlínděkuji, už jsem se dívala, chtěla bych jít určitě sem: https://www.ivf-zlin.cz/ Odpověď ilča | 11.3.2020 10:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlína jaké je to v tom Zlíně? pořád si nejsem s tou klinikou jistá Odpověď lucka | 12.3.2020 13:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíček Zlínjá tam ještě nebyla, ale slyšela jsem i četla, že je to výborná klinika, proto jsem se pro ni rozhodla Odpověď ilča | 17.3.2020 11:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování vajíček Zlínděkuji, taky jsem četla teď jen samá pozitiva o IVF Zlín, tak asi už nebudu rozmýšlet Odpověď lucka | 19.3.2020 12:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Darování vajíček Zlínpřesně, mají i svoje stránky, kde toho můžeš hodně načíst: https://www.ivf-zlin.cz/ Odpověď valča | 1.4.2020 11:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlína není to moc riskantní, jít darovat? nemůžou se potom objevit třeba nějaké problémy? Odpověď lucka | 7.4.2020 11:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíček Zlínk tomu jsem se ještě nedostala, ale zatím jsem nikde nečetla, že by potom někdo měl problémy Odpověď karolína | 9.4.2020 11:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíček Zlínjá jsem osobně byla darovat na www.ivf-zlín.cz a všechno proběhlo vpořádku, neslyšela jsem, že by pak měl někdo problém Odpověď valča | 14.4.2020 11:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování vajíček Zlínsuper, díky, takže za vás je ivf Zlín dobrá volba? Odpověď lucka | 17.4.2020 11:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Darování vajíček Zlínza mě určitě, a když se podíváš na internet na různé diskuze a recenze, všude na ně najdeš jenom chválu :-) Odpověď vajka | 20.4.2020 11:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Darování vajíček Zlínza mě je to taky super volba a Zlín jenom doporučiji :-) Odpověď valča | 21.4.2020 14:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlína bolestivé to moc není? Odpověď linda | 22.4.2020 11:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíček Zlínosobně jsem byla na https://www.ivf-zlin.cz/ a kliniku mohu jen doporučit, pro mě to bolestivé nebylo, ale je možné, že každý to bude pociťovat jinak Odpověď vaka | 4.5.2020 11:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlínahoj, taky se chci zeptat na kliniku ivf Zlín, ale spíš jestli jste tam řešily problém s otěhotněním Odpověď katka | 6.5.2020 11:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíček Zlínjá jsem tam teď byla darovat a potkala jsem se přímo s jednou paní, která s nimi řeší problémy s otěhotněním a obě jsme se shodly na tom, že je tam opravdu výborný přístup Odpověď vaka | 7.5.2020 11:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování vajíček Zlíndíky moc, asi to zkusím a moc bych chtěla poděkovat všem za to, že chodíte darovat, nám, kteří máme problémy otěhotnět to opravdu pomůže Odpověď leona | 11.5.2020 11:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlínahoj, taky bych se chtěla zeptat, jak je to s darováním vajíček, jaké jsou podmínky a jak to probíhá Odpověď katka | 12.5.2020 11:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíček Zlíntak se zkus podívat přímo na stránky www.ivf-zlín.cz nebo si tam přímo zavolej, ale nějaké základní podmínky pro dárkyně tam určitě najdeš Odpověď leona | 14.5.2020 11:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování vajíček Zlínjá bych chtěla vědět hlavně i váš názor, určitě na ivf zlín volat budu, jen jsem se chtěla zeptat, jestli to není moc bolestivé, a jestli to třeba není moc riskantní pro ženu po dětech Odpověď katka | 1.6.2020 12:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Darování vajíček Zlínpro mě to třeba bolestivé nebylo a když už máš po dětech, tak je to možná i lepší, ale nevím, je lepší se určitě poradit s doktorkou nebo přímo na klinice Odpověď vlasta | 3.6.2020 10:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlínholky, já jsem na klinice www.ivf-zlín.cz byla darovat docela nedávno a musím říct, že všechno proběhlo v pořádku a mám z toho moc dobrý pocit, takže pokud se rozhodujete kam jít, můžu kliniku ve Zlíně určitě doporučit Odpověď leona | 8.6.2020 11:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlínmoc děkuji za vaše příspěvky, dost mi to pomohlo, hlavně ten pocit, že můžu někomu pomoct za to asi opravdu stojí Odpověď krista | 10.6.2020 11:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlínahoj, když chci jít darovat vajíčka, musím se nejdřív poradit se svojí lékařkou? Odpověď katka | 15.6.2020 11:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíček Zlínpro lepší pocit se s ní klidně poraď, ale na klinice ti taky určitě všechno řeknou Odpověď krista | 16.6.2020 11:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování vajíček Zlíndobře, děkuji, tak já se nejdřív poradím, a pak si mám asi zavolat přímo na ti kliniku ivf Zlín, že? Odpověď klára | 22.6.2020 11:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Darování vajíček Zlínvšak se ještě podívej na ty jejich stránky www.ivf-zlin.cz tam taky budou nějaké informace, nebo si tam rovnou zavolej Odpověď silva | 23.6.2020 11:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlínholky, kliniku ivf-zlín můžu jen doporučit, byla jsem tam darovat vajíčka a vše proběhlo dobře, mám z toho moc dobrý pocit :-) Odpověď bára | 1.7.2020 11:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíček Zlína neznáš naopak někoho, kdo by tam byl řešit problém s otěhotněním? Odpověď silva | 8.7.2020 12:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování vajíček Zlínano, kamarádka tam byla právě a už čeká miminko, to ona mě inspirovala k tomu, abych tam šla darovat Odpověď petra | 13.7.2020 12:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlínholky a konzultujete možnost darování i se svojí lékařkou? musí vám to nějak schválit? Odpověď Renata | 13.7.2020 20:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíček ZlínJelikož jsou k darování potřeba jisté zdravotní záznamy, které ti musí udělat a obvodní lékař, takže to jde i přes obvoďáka ;) Odpověď petra | 15.7.2020 12:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlínsuper, moc děkuji a vy jste všechny byly darovat tady www.ivf-zlin.cz? Odpověď kateřina | 3.8.2020 11:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlínahoj holky, jak probíhá darování na klinice? je jedno kam půjdu? musím mít potvrzení od doktorky? Odpověď petra | 7.8.2020 13:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíček Zlínteď to tu holky psaly právě, že musíš jít před tím asi k doktorovi a podle mě na klinice záleží, já si teď sháněla nějaké informace a myslím, že klinika je docela důležitá Odpověď kateřina | 18.8.2020 12:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování vajíček Zlínaha a ta klinika ve Zlíně je podle vás teda nejlepší? Odpověď petra | 1.9.2020 13:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Darování vajíček Zlínje hodně vyhlášená, co jsem tak četla, neviděla jsem na ni žádné špatné recenze Odpověď kateřina | 6.9.2020 13:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Darování vajíček Zlíntakže je tam dobrý přístup a řeknou mi co a jak, když si tam zavolám? Odpověď petra | 15.9.2020 12:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Darování vajíček Zlínurčitě, podívej se na ty jejich stránky www.ivf-zlin.cz, tam najdeš všechno, co potřebuješ vědět Odpověď peťule | 1.10.2020 21:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlína je za darování na ivf Zlín i nějaká finanční odměna? Odpověď sára | 6.10.2020 13:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíček Zlínnějaká odměna tam je, bývá to tak všude, ale nevím přesně kolik nebo jak to je Odpověď agáta | 13.10.2020 12:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování vajíček Zlínje to určitě příjemná odměna, ale pocit, že jste někomu pomohli byl pro mě určitě důležitější :-) Odpověď peťule | 17.10.2020 13:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Darování vajíček Zlíno tom samozřejmě nepochybuju, jen mě zajímalo, jestli mi proplatí třeba alespoň cestu Odpověď sisi | 1.11.2020 13:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlínholky, můj přítel mě pořád od darování odrazuje, bojí se, abychom potom mohli děti, nevíte jak to je? Odpověď markét | 6.11.2020 12:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíček Zlínspoustu lidí chodí darovat a můžou pak mít normálně svoje děti, já teda byla až po dětech, možná bych se poradila přímo se svojí doktorkou Odpověď sisi | 10.11.2020 13:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování vajíček Zlína ty jsi byla taky darovat na www.ivf-zlin.cz? Odpověď markét | 16.11.2020 13:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Darování vajíček Zlínano, byla, můžeš si tam přečíst i nějaké informace https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek Odpověď peťa | 1.12.2020 12:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlínholky, chtěla bych jít taky darovat vajíčka na ivf Zlín, jednou už jsem darovat byla, ale jinam, můžu jít i podruhé sem? Odpověď markét | 7.12.2020 13:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíček Zlínurčitě můžeš jít znovu a je jen na tobě, jakou kliniku si vybereš, nemusíš chodit pořád na tu stejnou Odpověď peťa | 11.12.2020 13:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování vajíček Zlínděkuji, to jsem moc ráda, mají ve Zlíně teď super kompenzaci pro dárkyně, je vidět, že si nás tam opravdu váží, proto bych šla raději tam Odpověď lenka | 3.1.2021 13:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Darování vajíček Zlína mají to tam pořád? nebo to byla jen nějaká vánoční nabídka? Odpověď peťa | 7.1.2021 13:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Darování vajíček Zlínurčitě je tam pořád docela vysoká finanční kompenzace, jinak nevím, zkus se podívat na ty jejich stránky www.ivf-zlin.cz Odpověď lenka | 13.1.2021 13:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Darování vajíček Zlína můžu jít darovat, když už doma mám dvě děti? Odpověď peťa | 18.1.2021 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Darování vajíček Zlínurčitě, možná je to lepší právě, nebo někdo se cítí alespoň bezpečněji, záleží, co ti řekne tvůj doktor Odpověď míša | 1.2.2021 13:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlínahoj holky, chtěla bych jít darovat vajíčka na kliniku ifv Zlín, jaký je tam přístup a podmínky pro darování? Odpověď sandra | 8.2.2021 21:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíček Zlínpodívej se na ty jejich stránky, vše tam mají napsané https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek jinak za mě je tahle klinika určitě výbornou volbou Odpověď míša | 16.2.2021 12:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování vajíček Zlína ty s nimi máš dobrou zkušenost? Odpověď mirka | 1.3.2021 15:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Darování vajíček Zlínjá bych taky chtěla jít darovat, ale mám z toho trošku strach, neměly jste žádné negativní zkušenosti? Odpověď sandra | 7.3.2021 20:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Darování vajíček Zlínnení se čeho bát, vše můžete konzultovat se svým lékařem, určitě vám řekne, jestli je to dobrý nápad, já jsem darovat byla a vše bylo v pořádku, mám z toho dobrý pocit Odpověď zuzka | 2.5.2021 20:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlína v čem je klinika ivf-zlin.cz lepší než ostatní kliniky? Odpověď petra | 7.5.2021 13:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíček Zlínje to vyhlášená klinika, výborný přístup a velká úspěšnost pro ženy, které nemůžou otěhotnět Odpověď zuzka | 3.6.2021 21:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování vajíček Zlína ty už si tam darovat byla? Odpověď zuzana | 8.6.2021 13:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlínholky, jak je vysoká kompenzace na www.ivf-zlin.cz? Odpověď nela | 17.6.2021 10:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíček Zlínjestli je to pořád stejné, mělo by to být 28000, ale určitě to najdeš i na těch jejich stránkách Odpověď zuzana | 6.7.2021 13:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování vajíček Zlína ty jsi tolik peněz dostala? mají to tam napsané, jen se ptám, jestli to tak opravdu je Odpověď nela | 10.7.2021 09:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Darování vajíček Zlínano, jak je to napsané, tak to opravdu je Odpověď zuzana | 19.7.2021 13:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Darování vajíček Zlína jaký je tam přístup? budou se mi věnovat a vše mi vysvětlí? nebo je to jako na běžícím pásu? Odpověď nela | 4.8.2021 13:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Darování vajíček Zlínmně se tam teda věnovali a vše mi řekli, přístup tam je za mě úžasný Odpověď nela | 10.7.2021 09:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Darování vajíček Zlínano, jak je to napsané, tak to opravdu je Odpověď iveta | 9.8.2021 13:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček Zlínholky a ta finanční kompenzace je všude? nebo jen na některých klinikách? Odpověď zuzka | 19.8.2021 11:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíček Zlínjá myslím, že je všude, ale nevím, byla jsem jen na jedné klinice Odpověď aneta | 2.9.2021 09:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíček Zlínjá jsem byla na www.ivf-zlin.cz a kompenzace byla 28000 plus nějaký bonus k tomu, mělo by to tak být všude, ale nevím, jestli se třeba částka někde neliší Odpověď iveta | 13.9.2021 13:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování vajíček Zlína co si k tomu měla ještě za bonus? Odpověď aneta | 19.9.2021 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Darování vajíček Zlínměla jsem kolem Vánoc k tomu bonus ve formě wellness pobytu pro dva, bylo to super, taková akce podle mě jen tak někde není Odpověď iveta | 4.10.2021 08:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Darování vajíček Zlíntak to je super a s přístupem na klinice jsi byla taky spokojená? Odpověď aneta | 11.10.2021 12:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Darování vajíček ZlínUrčitě ano, na ivf Zlín jsou ochotní, příjemní, přístup je tam výborný. Vím, že bych se tam klidně vrátila znovu. Odpověď Helena | 2.11.2021 13:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček ZlínTaky jsem byla darovat na www.ivf-zlin.cz a s přístupem jsem byla naprosto spokojená, mám z toho dobrý pocit a šla bych klidně znovu. Odpověď Táňa | 10.11.2021 09:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíček ZlínA šla by si i po druhé? já nad tím totiž přemýšlím, ale nevím, jestli to není riskantní. Odpověď Helena | 2.12.2021 09:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování vajíček ZlínTak se raději poraď s doktorem, ale myslím, že pokud jsi v pořádku, tak není důvod, proč by to nešlo. Odpověď Andrea | 9.12.2021 08:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček ZlínTaky jsem byla na této klinice darovat a určitě toho nelituji, byla to dobrá zkušenost a mám z toho dobrý pocit. Odpověď |