| Hubnutí - diskuze na toto téma |
Holky, mám na vás taový dotaz... Já jsem se tak nějak dostala do fáze, ani nevím jak, ale už mám nějaké to kilo navíc. Vánoce tomu taky teda nepřispějí :/ Takže... Já bych ráda nějaké to kilo sundala, ale jaksi nevím, jakou metodu mám zvolit. Cvičení moc nedám, tak jsem uvažovala o dietě... Když se ale podívám na net, tak je jich celá řada a co je teda velmi zajímavé - všechny zázračně fungují. Proč mám ale pocit, že tomu tak úplně nebude? DankaKa | 21.12.2019 12:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíAhojky, tak tohle by mě taky zajímalo... Už jsem si říkala, že po novém roce si nějakou objednám, ale zatím tápu nad tím, jakou... Je jich dost, ale asi nejvíc se mi líbí ketofit... Zkušenosti? Odpověď MonikaJuk k. | 23.12.2019 19:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíAhoj, jak se držíte holky v hubnutí teď o vánocích? Odpověď Marcela | 3.3.2025 19:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíNikdy jsem si nemyslela, že mi technologie může pomoct zhubnout, ale chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ mě přesvědčily o opaku. Cvičení jsem si vždycky plánovala podle pocitu, ale bez kontroly jsem nikdy nevydržela dost dlouho. S těmito hodinkami konečně vím, jestli se opravdu hýbu dost, nebo si jen nalhávám, že „to dnes stačilo“. Navíc si můžu vybrat z různých sportovních režimů a sledovat svoje pokroky v aplikaci. Co mě mile překvapilo, je možnost si hodinky přizpůsobit ke svému stylu. Jsou to první hodinky, které mě opravdu donutily být aktivní každý den! Odpověď |