Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Obag :)

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Obag :) - diskuze na toto téma
Maminy, chci se zeptat… Plánuju, že bych si koupila obag… Ale ty jo… docela drahá sranda. Jenže mě se tak líbí, no… Zajímalo by mě, zda nejsou třeba možnosti, jak ji koupit levněji, ale stopro origo. Nevím, třeba nějakej e-shop?

Síma | 30.1.2020 17:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Obag :)
Ahojky, já jsem o bag koupila na netu. Tam se mi nakupuje nejlíp. Mrkni sem https://www.different.cz/damske-kabelky-tasky__o-bag, tady mají nabídku senzační. A ty ceny jsou super.

Odpověď
Vanda88 | 30.1.2020 23:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, možná bych zkusila nějaký bazar či second hand. Mně se párkrát poštěstilo na www.onlinesekac.cz/ , kde jsem narazila dokonce i na obag. Stál myslím dvě stovky, takže jsem čekala, že dorazí nějaká ošuntělá taška. Nestačila jsem se divit, když dorazila a vypadala jako nová.

Odpověď
Jenny | 3.3.2020 19:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Obag :)
No, teda... ja bych asi ze sekace nekoupila :( Rozhodně ne tyto značky... není tam jistota originalu...

Odpověď
Alberta | 1.4.2020 12:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Obag :)

Odpověď
Luciana | 5.5.2020 17:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky jsem si teď kupovala obag a vybrala jsem si tuto https://www.different.cz/damske-kabelky-tasky/o-bag-kabelka-brush-becco-doca-s-dlouhymi-provazy-natural_kat26123. Už ji mám doma a je senzační :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné