Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pondělí 01. června 2026, svátek má Laura, zítra Jarmil
Vyhledávání

Diskuse - potrebujete financní pomoc?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
potrebujete financní pomoc? - diskuze na toto téma
Nabízíme flexibilní úvěry a financování pro různé projekty.Tento úvěr umožňuje klientovi využít návratnost za pouhých 4,25% úroků po dobu 3 nebo více let. Můžeme schválit úvěr přímo na váš bankovní účet až do výše 20000000 Kč nebo více v závislosti na částce, kterou chcete pro vaše podnikání. V současné době financujeme: * obchodní expanzi * projekt komerčních nemovitostí * Osobní půjčka a úvěr pro malé a střední podniky jsou otevřeny k dobrému obchodnímu vztahu s vámi, kontaktujte nás E-mail: jiri35527@gmail.com

Simona | 13.8.2020 13:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
potrebujete financní pomoc?
Zní to zajímavě, ale já už mám půjčku naštěstí vyřešenou. Zvolila jsem speciální úvěr na podnikání od www.gentlemenfin.cz/uvery/uver-pro-podnikatele/ , kde mi nabídli nejlepší podmínky a půjčku bych neměla nějak výrazně přeplatit :-) .

Odpověď
seriózní a rychlá půjčka | 25.1.2021 11:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
seriózní a rychlá půjčka
seriózní a rychlá půjčka Jsem vážný poctivý jedinec, ekonomický operátor. Poskytuji úvěry všem vážným lidem, kteří mi mohou splácet, pokud se cítíte v nouzi nebo v peněžním problému, jsem ochoten poskytnout kapitál, který bude použit na poskytnutí konkrétních krátkodobých a dlouhodobých půjček od 5000 Kč má 500 000. 000 Kč Pro více informací kontaktujte e-mail: evakam12@seznam.cz whatsapp: +420792226864

Odpověď
zigmund peter | 24.2.2023 10:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
rychlá a bezpečná půjčka
Potřebujete půjčku, v nouzi, na nákup projektu, půjčky nebo zaměstnance, uvízli jste v bance nebo v zakázané bance. Nabízíme konkrétní online půjčky krátkodobě, střednědobě i dlouhodobě až do 90 000 000 Kč. Měsíční splátka a sazba jsou pevné a liší se v závislosti na povaze, výši a délce trvání půjčky. pro více informací mě kontaktujte na: zigmundpeter473@gmail.com

Odpověď
hana123 | 11.5.2025 08:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: rychlá a bezpečná půjčka
Rychlé a flexibilní půjčky od 30 000 Kč do 50 000 000 Kč! Potřebujete finanční podporu pro osobní nebo obchodní účely? Nabízíme rychlé a spolehlivé půjčky od 30 000 Kč do 50 000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou přizpůsobenou vašim potřebám. Proč si vybrat nás přes E-MAIL: Redmilaguadencia@seznam.cz WhatsApp: +420 777 858 278

Odpověď
PETR ZUZANEK | 10.3.2024 00:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
seriózní a rychlá půjčka
seriózní a rychlá půjčka Jsem vážný poctivý jedinec, ekonomický operátor. Poskytuji úvěry všem vážným lidem, kteří mi mohou splácet, pokud se cítíte v nouzi nebo v peněžním problému, jsem ochoten poskytnout kapitál, který bude použit na poskytnutí konkrétních krátkodobých a dlouhodobých půjček od 5000 Kč má 500 000. 000 Kč Pro více informací kontaktujte e-mail: Petrz­uzanek­3@gma­il.com

Odpověď
MILAN BOUZEK | 17.6.2024 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabídka půjčky
Potřebujete naléhavou půjčku na splacení svých dluhů? Už vám byla zamítnuta půjčka od banky? Nebo potřebujete půjčku na zaplacení účtů nebo zahájení podnikání? nic víc, vaše pomoc přijde hned, společnost je společnost Larry Perez, která nabízí všechny druhy půjček lidem úvěrové společnosti, které se postarají o půjčku s nízkou úrokovou sazbou 3% kontaktujte bouzekmilan245@gmail.com

Odpověď
MILAN BOUZEK | 17.6.2024 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabídka půjčky
Potřebujete naléhavou půjčku na splacení svých dluhů? Už vám byla zamítnuta půjčka od banky? Nebo potřebujete půjčku na zaplacení účtů nebo zahájení podnikání? nic víc, vaše pomoc přijde hned, společnost je společnost Larry Perez, která nabízí všechny druhy půjček lidem úvěrové společnosti, které se postarají o půjčku s nízkou úrokovou sazbou 3% kontaktujte bouzekmilan245@gmail.com

Odpověď
Leos Vokal | 23.6.2025 11:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ZÍSKEJTE BEZÚROČNOU PŮJČKU HNED
Nabízíme flexibilní úvěry a financování pro různé projekty. Tento úvěr umožňuje klientovi využít úrokovou sazbu pouhých 4,25 % na 3 roky a déle. Můžeme vám schválit úvěr přímo na váš bankovní účet až do výše 20 000 000 Kč a více v závislosti na částce, kterou potřebujete pro své podnikání. Aktuálně financujeme: * expanzi podnikání * projekty komerčních nemovitostí * osobní úvěry a úvěry pro malé a střední podniky. Jsme otevřeni dobrým obchodním vztahům s vámi, kontaktujte nás emailem: leosvokal256@gmail.com

Odpověď
Leos Vokal | 29.6.2025 10:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ZÍSKEJTE BEZÚROČNOU PŮJČKU HNED
Nabízíme flexibilní úvěry a financování pro různé projekty. Tento úvěr umožňuje klientovi využít úrokovou sazbu pouhých 4,25 % na 3 roky a déle. Můžeme vám schválit úvěr přímo na váš bankovní účet až do výše 20 000 000 Kč a více v závislosti na částce, kterou potřebujete pro své podnikání. Aktuálně financujeme: * expanzi podnikání * projekty komerčních nemovitostí * osobní úvěry a úvěry pro malé a střední podniky. Jsme otevřeni dobrým obchodním vztahům s vámi, kontaktujte nás emailem: leosvokal256@gmail.com

Odpověď
Leos Vokal | 5.8.2025 12:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Půjčka od soukromé osoby bez podvodu
Půjčka s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese: leosvokal256@gmail.com

Odpověď
Leos Vokal | 7.8.2025 12:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Půjčka od soukromé osoby bez podvodu
Půjčka s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese: leosvokal256@gmail.com

Odpověď
BARTÁKOVÁ KRISTÝNA | 11.8.2025 11:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: seriózní a rychlá půjčka
Nebankovní půjčka Dobrý den, potřebujete hypotéku? půjčku na auto? Můžete mít půjčku od 20 000 Kč do 40 000 000 Kč s úrokovou sazbou 3 až 4 %, pokud potřebujete půjčku urgentně, můžete mě kontaktovat na e-mailu: bartakovakristyna32@gmail.com

Odpověď
FILIP HORÁK | 20.11.2025 14:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
SNADNÉ PŮJČKY DO 30 MINUT
Nabízím spolehlivé a transparentní soukromé půjčky, které jsou navrženy tak, aby byl celý proces snadný a bez stresu. Každý detail je vysvětlen předem a v žádné fázi neexistují žádné skryté poplatky ani překvapivé poplatky. Zaměřuji se na upřímnost, jasnost a poskytování skutečné podpory, které můžete důvěřovat Napište mi e-mail:horakfilip50@gmail.com

Odpověď
EASON RONNIE | 26.2.2021 17:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
We have a direct genuine provider for BG/SBLC specifically for lease, at leasing price of 4+2 of face value, Issuance by HSBC London/Hong Kong or any other AA rated Bank in Europe, Middle East or USA. Contact : Mr. DARREN C CHENG Email: Darrencraig002@gmail.com skype : keatcheng2@gmail.com Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved. All inquires to Mr. Darren should include the following minimum information so I can quickly address your needs: Complete contact information: What exactly do you need? How long do you need it for? Are you a principal borrower or a broker? Contact me for more details. Whatsapp: +19893413179

Odpověď
boxing | 5.11.2021 11:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabízíme nebankovní půjčky všem občanům ČR. Vysoká propustnost schválených aplikací. Můžete žádat o půjčku od 30 000 do 32 000 000 Kč. Celá půjčka bude vyřízena s výplatou finančních prostředků do 24 hodin od podpisu smlouvy. Samozřejmostí je plná znalostních podmínek, spolehlivé a rychlé jednání. Požádejte o půjčku nyní kontaktujte ud prostřednictvím e-mailu usti.boxing12@gmail.com

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné