| Svatba v teple - diskuze na toto téma |
Nazdárek kočky, chtěla bych se zeptat - měla některá z vás svatbu u moře? Třeba v řecku nebo v italii? Já po ní toužím, ale nevím, koho oslovit, aby mi pomohl s organizací. Přeci jen to není tak snadné, jako se svatbou v ČR... :( Je někdo, kdo se na to specializuje? Brandy | 28.1.2020 20:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svatba v tepleAhojky, na tom není nic složitého :) My jsme svatbu v Itálii měli. V Itálii je opravdu hodně krásných destinací, kde to stojí za to. Sami jsme ale nic neplánovali. Pomohla nám yachtwedding.cz. Výborná spolupráce. Doporučuju.
Odpověď Romana | 13.10.2020 20:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svatba v teplePlánujeme svatbu na podzim příštího roku, rádi bychom ji měli v okolí Brna. Má někdo prosím tip?
Odpověď Lída | 17.10.2020 20:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Svatba v tepleMožností je hodně, záleží kolik plánujete osob.
Odpověď Romana | 21.10.2020 15:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Svatba v tepleRádi bychom si pronajali nejlépe celý objekt. Bude nás asi 55 osob.
Odpověď Lída | 24.10.2020 16:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Svatba v tepleZkuste se podívat na www.kadlcuvmlyn.cz. Tam se vám bude určitě líbit.
Odpověď Romana | 26.10.2020 19:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Svatba v tepleMoc hezký penzion, s přítelem jsme si domluvili osobní schůzku a zajedem se podívat osobně.
Odpověď Helena | 28.10.2020 09:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svatba v tepleKadlcův mlýn znám, nedávno jsme u nich měli rodinnou oslavu. Vše bylo perfektní.
Odpověď Zuzana | 29.10.2020 11:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svatba v tepleJá jsem si svatbu u moře vždy přála. Chtěla jsem někam odletět, jen s rodiči a svědky, ale manželovi se tato moje představa moc nelíbila. On chtěl na svatbě hodně lidí a to bychom se nedoplatili :-D . Svatbu jsme proto měli v Čechách a i tak jsme si to užili :-) . Je tady tolik pěkných míst, tak určitě také nějaké najdete :-) . Ze svatby máme krásné vzpomínky a fotky a také mi svatbu stále připomíná snubní prsten. Objednali jsme si je z https://www.sperky-prsteny.cz/ a nechali jsme si na ně vyrýt datum a jméno. Odpověď Linda | 21.10.2021 23:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svatba v teplePotřebovala bych holky poradit. Řeším teď momentálně svatební oznámení, ale rozhoduju se mezi klasický papírovým a nebo oznámením na plexi. Nenechávala jste si některá dělat taky něco takového ? :) Nevím totiž, co od toho čekat a jestli to oznámení na plexi splní moje očekávání. Odpověď Katka | 25.10.2021 11:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Svatba v tepleNevím jestli ses už dívala na nějaké návrhy, ale konkrétně tady dělají moc pěkná svatební oznámení a to plexi vypadá fakt pěkně. Je to úplně něco jiného oproti klasickému papírovému oznámení :) https://www.svatbomilka.cz/k/s128-plexi-svatebni-oznameni Odpověď Linda | 27.10.2021 10:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Svatba v tepleTak tady mají ta oznámení na plexi mnohem hezčí než ty, na které jsem se dívala na jiných stránkách. Jak s nimi prosím tě probíhá domluva ? Odpověď |